Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Hodně povedené sci-fi s dobrou atmosférou, napětím i akcí! O to zajímavější je, že ačkoli se režie ujal (známý scénárista, ale tehdy teprve debutující režisér) David Twohy a do hlavní role obsadil uhasínající hvězdu Charlieho Sheena, výsledek dopadl více než dobře! Prostě mám tenhle film rád... ()

Petulka88 

všechny recenze uživatele

Béčko jako kráva. V zájmu spravedlnosti je ale nutné dodat, že celkem zábavné béčko. Děj působí jako nějaká levnější epizoda z Akt X, o nějaké originalitě se nedá mluvit, ale je to docela sranda. I když ne vždy na místech, kde to tvůrci zamýšleli. Některé dialogy prostě jsou jen k smíchu a pozorovat Charlieho Sheena jak v červených montérkách pobíhá po kosmické lodi je vážně k nezaplacení. Žádný zázrak to určitě není, ale čekal jsem i horší slátaninu. A navíc jsem se při Invazi ani trošku nenudil. ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když máte k dispozici malej rozpočet a máte natočit (akční) scífko, nezbyde vám nic jinýho, než vsadit na dobrej scénář a sehnat aspoň jednu hereckou hvězdu. To se docela povedlo, protože Charlie Sheen hraje natolik dobře, že člověk přehlídne i ty (pod)průměrný herce, co se kolem něho ve vedlejších rolích motaj. Příběh stojí na dost znepokojující myšlence, která určitě nedá milovníkům konspiračních teorií spát a místama se dařilo vytvořit zajímavou konspiračně-paranoidní atmosféru. Akce moc nenajdete a triky nepatřej mezi nejpovedenější. Pokud nebudete od Invaze moc očekávat, máte šanci, že se jednorázově slušně pobavíte. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

The Arrival je jeden z tých filmov, na ktorý si matne pamätáte z detstva a prakticky po desaťročiach na neho náhodou narazíte a pozriete si ho opäť... a zistíte, že je o ničom. Charlie Sheen hrajúci paranoidného vedca celkom ujde, ale celé to stojí na vratkých nohách priemernosti. Bežná filmová tuctovka, kde ani napätia nie je veľa (vlastne takmer žiadne). Čo je to potom za thriller bez napätia? Body plus aspoň za originálne spojenie globálneho otepľovania a emzákov... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Máme tu zdánlivě šíleného vědátora, který zachytí signály z kosmu a emzáky, kteří připravují Zemi na svojí invazi, v čemž jim pochopitelně musí někdo zabránit. Sice se nejdená o nic originálního, ale protože tvůrci neměli tolik finančních prostředků, museli se soustředit spíš na příběh jako takový, než na speciální efekty, ačkoliv ty, které tu byly, určitou úroveň měly. Film je tak docela ukecaný, ale určitě to nepůsobí tak, že by si filmaři z nedostatku peněz zoufali. Spíše naopak. Povedlo se i obsazení a ačkoliv bych si na místě Charlieho Sheena dokázal představit někoho jiného, po celkem krátké době jsem si na něj zvykl a docela se mi ve své roli líbil. Poctivá práce. 75% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii a Mexiku ve městech Guerrero, Hidalgo a Mexico city. (Terva)
  • Na začiatku filmu povedala Ilana (Lindsay Crouse), že 90 míľ od Severného pólu našla rozkvitnutú lúku. Aj keby sa však všetok ľad v okolí severného pólu roztopil, kvety by nemali kde rásť, pretože najbližšia pevnina je od pólu vzdialená 400 míľ. (beso74)
  • Blu-ray verze filmu byl uvedena v dubnu 2009. Neobsahuje dokument o natáčení ani alternativní konec, který vyšel na DVD. (Terva)

Reklama

Reklama