Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 1

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Beru pokaždé už v potaz, že nejsem cílová skupina, nýbrž jen eskorta a že tedy tím je vždy hodnocení lehce ovlivněno. Přiznávám, že mně ty animáky už začínají nejen splývat, ale i nudit. A ono to v tom množství je asi pochopitelné a je to takový zřejmě nutný vývoj. Tvůrci už chudáci nevědí koho nasazovat, protože všechno už tu bylo od vlaků a autíček po lvíčky a ryby... A tak tu máme čápy. Mně prý přinesla vrána, takže samotnou zápletku beru jen jako jakousi legendu, podobně jako tu, že děti se rodí z lásky ženy a muže :-). A teď vážněji. Animace jsou na svoji dobu standardní, sem tam je tam slušná hláška, které se zasměje i dospělý. Hrabiš mi vtipný nepřišel, neb opakovaný vtip není vtipem. kdyby s tím hoši přišli první v čápech a ne v Kosmu, neřeknu ani čáp. Ale takhle? Děcka to naštěstí nevědí a tam se nemusejí ušklíbnout. Samozřejmě tato výtka jde na vrub českému dabingu. Co mně pobavilo byli vlci. Takže za mně solidní standard a dávám za 3 zavinovačky. * * * ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Čas od času je potřeba vypnout. A pokud nemáte chuť na žádný akční výplach, šáhnout po animáku je ideální řešení. Čapí dobrodružství je přesně takový film. Krátká stopáž, spoustu barviček a zběsilé tempo, u kterého se nejmenší nebudou nudit a povedené gagy a vtípky pro odrostlejší doprovod. V první půl hodině film funguje skvěle, jenže pak přichází věčný problém podobných animáků. Vtip pomalu ustupuje do pozadí a prim dostává vážnější nota. V tomhle případě rodina (překvapivě). Posledních 20 minut už je jen rádoby epická akční jízda, která ale ve finále nikoho nezajímá a z letargie Vás vytrhne až moment, kdy začnou padat nejroztomilejší děti ever. Pak ještě zažít happy end a můžeme si odškrtnout další naprosto průměrný film, který se Vám asi bude ve finále líbit, ale znovu si to už nepustíte, protože za to prostě nestojí. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nenáročná animovaná oddychovka, která je nadmíru dynamická a svižná, vedle toho pobaví, rozesměje, ale i dojme. Čápi již nenosí malá dítka, nýbrž začali podnikat v poštovních službách. Jenže jak už tomu bývá, tak bez nějaké omylu či zvratu by nebyl žádný příběh. Nejvíce mě pobavily scény z vlčí jeskyně a s vlky, kteří uměli ledasjakou formaci. Vedle toho musím ocenit nápad s "výrobou dětí". Zkrátka mile natočený film, který sice neohromí a nesrazí do kolen, ale hezky se na něj dívá a dobře se u něj člověk odreaguje. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Prelietavá demoverzia Hotel Transylvania prevažne so slabšie našľahaným dejovým súkolím, ale stále v pohode zábavným poňatým, ktorému sa nevyhýbajú účinné vtipy a iné, vysoko úsmevné, vsuvky. Všetky pochvalné prvky striedajú menej záživné pasáže. Cítiť z nich pachuť tlaku na pílu a absolútne nulové účinky v diváckych očakávaniach. V širokospektrálnom ponímaní za rok 2016 sú Storks v animovanom priemysle tá lepšie odprezentovaná strana mince. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Našlapaná komediální jízda o doručování jednoho náhodného nechtěného novorozeněte zabaví více než dobře i dospělého svou zápletkou a odvázanými, svěžími nápady (pár z nich směřuje rovnou do zlatého fondu - "miminkovské okouzlení", formace vlčí smečky (!) anebo tichý souboj s tučňáky :-)). Sympatické postavičky ani ujetě původní kolorit pro standardně střižený příběh nevyčnívají, to v tomto případě připadá neustálému přívalu zběsilých fyzických gagů a rozesmívajících hlášek. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama