Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie Porky's vás zve zpět do doby, kdy mládež žila jen pro sex. Je to příběh šesti kamarádů, kteří sice vědí, jak tajně pozorovat spolužačky ve sprchách, ale chtějí si užít trochu opravdového vzrušení. Za všechny své ušetřené peníze se jdou pobavit do proslaveného striptýzového (a nejen striptýzového) baru. Prohnaný majitel je ale připraví o všechny peníze, aniž by si přišli na své, a hoši mu proto přísahají strašlivou pomstu... (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděla film, který vypadá slušně, ale zároveň v něm je spousta sexuálních vtípků apod. Nejvíce mě pobavila mladá Kim Cattarall. Samozřejmě nesmí chybět šťastný happy end. Musím ještě poděkovat tvůrcům za super scénu, kdy tělocvikářka drží žákovo přirození a taky za vyšetřování čí bylo. Celkem fajn pokoukáníčko na dlouhé večery. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od toho blbost, ale dočkal jsem se skvělé teen komedie, která se slovenským dabingem nemá chybu. Trochu je to jak Prcičky, nechybí tu nahota, šmírování bab, věčný panic Pipík, geniální scéna ve skladu ponožek a v ředitelně, šílená tělocvikářka a ve finále skvělá pomsta tomu praseti Porkymu. Moc fajn film na večer a už se těším na pokračování. EDIT: No trochu jsem na ten film zestárl a už to není taková sranda jako před léty (že by českým dabingem?). Ale minimálně scény v ředitelně a finále jsou fantastické a i když jde jen o to jedno, najdou se i hlubší témata (rasimus přenášený z otce na syna) a za celou tu nevázanou pohodovou atmosféru si to 4* pořád zaslouží. ()

Reklama

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Hahaha tak tohle je jízda alá prcičky, ale o pár desítek let dříve :) nikdy nezapomenu na vhs a proslulej dabing jedním člověkem, plnej pokoj lidí a v malé tv na videopřehrávači hrál prasátko Porky. Pro mě kultovní záležitost :) osmdesátejch let :) 100 % ... jak se ten učitel řeže v tý tělocvičně :) :) učitelka hrošice co chce měřit genitály :) a vrcholná scénka v ředitelně u toho jsem brečel smíchy :) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ako prežíva partia puberťákov život na strednej škole? Ich starosti sa točia okolo samých dôležitých vecí - napríklad špehovanie dievčat v sprchách alebo vymýšľanie naschválov učiteľom. Porky je názov vysnívaného striptízového baru. Perfektné komédia, ktorá mi tak trochu pripomenula prcičky s tým rozdielom, že tento film je o niečo starší a preto aj nie tak vulgárny. Nájde sa tu plno srandovných situácií a podarených hlášok, ktoré zaručene pobavia a donútia vás sa zasmiať. Dá sa povedať, že humor neurazí. Dôkazom tomu je napríklad scéna v dievčenských sprchách, ktorá je jednoducho fantastická. A to, ako sa pomstili zradnému majiteľovi nočného klubu Porkymu bolo tiež výborne vymyslené. Ak máte chuť na retro kozičky, tak neváhajte. ()

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Na film mě nalákal kamarád. Teenagerské komedie jdou mimo mě, nejsem cílovou skupinou ani zájmy a nějakých pár let už ani věkem. Oproti tomu, co jsem však obecně zahlédl ze současné tvorby, musím uznat, že Porky je v rámci žánru skutečně řemeselně povedený snímeček ze „staré školy“. Od Boba Clarka se mi velmi líbili Parťáci z roku 1990, evidentně populární žánrovky točit uměl. Z Porkyho dýchá v mnoha scénách velmi pěkná atmosféra starších časů, zvláště v těch, které stylově podbarvují americké country hity, i noční sekvence mají něco do sebe. Otázkou zůstává, zda si takový film vůbec podobné řemeselné kvality zasloužil. S tímhle primitivním, ba co víc, především často vulgárním a fekálním „mládežnickým“ humorem, který se zde nese prakticky celým filmem, mám obrovský problém. Těch pár momentů, u kterých jsem se celkem i pobavil, negativně vyvážila spousta takových, které mě dokázaly skoro až urazit. 35% ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama