Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

V ničom nezaostávajúce za prvým dielom. Debilné ďaleko za hranice významu tohto slova (so žiadnym z účastníkov by som sa vážne nechcel nikdy stretnúť), ale človek by to mal vidieť, aby sa utvrdil v tom, že on sám je ešte načisto príčetný a v normále. Najlepšie kusy: pitie konského semena, pijavica na očnej buľve a helma na prdy. Už som videl všeličo, ale pri týchto scénach som vážne odvracal zrak, aby som nevrhol šabľu. To, že som celý čas dostával nekontrolovateľné záchvaty smiechu, snáď netreba zdôrazňovať ;-). ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Opět naprostý masakr. Hlavně Johnny Knoxville se totálně zabíjí, fakt nehorázně a vždy s úsměvem - jestli jste mysleli, že za ty čtyři roky vyměkli, můžu vám zaručit že ne. Jak nádherný pocit, mít Jackass zase zpátky... Hranice demence znovu o kousek posunuta. It's gonna hurt a lot, but it's just loud... ()

Reklama

mustafa 

všechny recenze uživatele

To je těžký, film bohužel nepřináší vůbec žádnou inovaci. Na dvojku jsem byl hodně zvědavej, protože u jedničky jsem se bavil opravdu náramně. Ovšem výsledkem jsem poměrně zklamán, je to stále variace na totéž (ï když v tom se asi skrývá podstata Jackass). Ve snímku jsou opět velmi vtipné momenty, ale je tu spoustu již viděných a stále opakovaných vtípků a ke konci už jsem se musel do sledování trochu nutit. Dokonce bych řekl, že kluci z Jackass trochu ubrali a jejich humor už není tak fekální, možná právě proto mi ale film přišel celkem nekonfliktní a lépe stravitelný než jednička. O všem asi svědčí fakt, že nejvtipnější scény z jedničky se mi hluboce zaryly do paměti - u dvojky totéž napsat rozhodně nemohu. Ve filmu vidím tak tři až čtyři opravdu dokonalé vtípky. ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nezasmál, opravdu dlouho. Sice se nejedná o film, ale o řadu na sebe moc nenavazujících bláznivých scének, které rozhodně nejsou pro slabé žaludky. O blití, pojídaní fekálií a jiné hnusy nebude nouze... Nechci spoilovat, ale pítí koňského spermatu zvedlo mandle i mně. Přesto je to opravdu sranda, ale při snídani (jako já) nebo při jakémkoli jídle se na to nedopuručuji dívat. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Stále je to velmi zábavné (pokud si dokážete přiznat, že je to tak blbé, až je to dobré), ale nachází se tu více trapnějších, téměř až nepatřičných scének než v jedničce (kde bylo zdaleka nejhorši a nejpodivnější autíčko v trávicím ústrojí). Mezi nejlepší věci pak patří šílený nápad s vybíjenou medicinbaly potmě, a nebo závěrečný "megagag" s teroristou. Ten se vážně povedl. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)
  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)

Reklama

Reklama