Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože příliš mnoho není nikdy dost! Johnny Knoxville je zpět s Jackass 3.5 a kompilací desítek zcela nových epizod od idiotů, kterých se budete tak trochu bát, ale rozhodně si je zamilujete. Uvidíte kaskadérské kousky, které jste nikdy předtím neviděli, spousty žertů a hloupostí k popukání, včetně velmi blízkého a velmi osobního setkání Stevea-O se želvou, dřevěného ptáka Chrise Pontiuse, raketový výlet na Uran s Bamem Margerou a mnoho dalších žertíků! (HBO Europe)

(více)

Recenze (123)

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Jackass 3.5 alebo inak čo sa do tretieho filmu nevošlo. Scénky sú dobré a rozhovory s aktérmi pomedzi sú príjemným spestrením. Hudba je tu vybraná na jedničku! Chudák Ryan Dunn, ktorý si už nikdy nezopakuje účinkovanie vo filme. Toto bol jeho posledný film v spoločnosti Jackassu. Nech mu je zem ľahká. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Moje prvé stretnutie s Jackass. Tušil som, že pôjde o riadnu úchylárnu, ale až takýchto rozmerov? Je mi jedno, čo títo chlapíci stvárali, ako to natočili a podobne. Najdôležitejšie je, že buď sa bavíte alebo nie. No a ja som sa dlho tak schuti nezasmial ako pri týchto trhnutých bláznoch. Dúfam len, že to po smrti Ryana Dunna nezabalia. Zatiaľ sa však teším aspoň na predchádzajúce časti. ()

Reklama

aRclite 

všechny recenze uživatele

Chvilku po Jackass 3D ihned pokračování ? Jasně ! A podle mě nejbrutálnější díl ze všech, s největším počtem možných úmrtí. Zábava je samozřejmě jako vždy originální, nechybí hora sprostých slov a výbornej Knoxvillův smích. Pokud vám je víc jak 60 let jako Vebalovi tady pode mnou, tak vám to nic neřekne, ale u mě osobně 7/10. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Parta Johnnyho Knoxvilla opět dorazila. A předvádí to, na co jsme zvyklí. Ale o nic hůře, spíše pořád lépe. Jackass 3.5 dává navíc vhled do zákulisí natáčení Jackass 3 a vlastně kousků téhle party jako takových, což je vzhledem k jeho obsahu dost osvěžující věc, která dává jejich skopičinám další rozměr mnohem lépe, než digitální 3D projekce. Tahle banda žije a je to poznat. Když vynechám těch několik kousků, které překročily mou hranici únosné nechutnosti (naštěstí jich většina byla už v J3), je to parádní ostrá zábava, kreativní, inovativní, důmyslná. Plná života. Přinejmenším za čtyři hvězdičky. Nebo se také na to můžeme podívat z druhé strany - nepochopené šaškování a samoúčelné nechutnosti, blbinky skoro na hodinu a půl. To pak můžeme dát Odpad nebo jako grand jednu hvězdu, a jí si spokojeně chrochtat k nyní již extra vyčpělému humoru třeba pánů Genzera a Suchánka (se vší úctou k nim, jeto baví, lidi jim to žerou, proč ne). ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dobrý, u těch zimních šíleností jsem se ještě zasmál, ale jinak jsou to otřepané, nezáživné (ještě, aby byly, že?) a ZASE fekální slátaniny. Je tedy vidět, že tahle parta má hodně bujnou fantazii a pravděpodobně i pro strach uděláno, jenže už toho je jaksi moc. Pro opravdové fandy, o tom to je. 25% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • 20. června, tedy šest dnů od premiéry Jackass 3.5, zahynul při autonehodě Ryan Dunn, jeden z hlavních protagonistů, který se objevil ve všech dílech. (iampatrik)

Reklama

Reklama