Reklama

Reklama

Jackass: Děda Mizera

  • USA Jackass Presents: Bad Grandpa (více)
Trailer 1

V přestrojení za chlípného staříka si Johnny Knoxville může dělat spoustu legrace z každého, kdo má tu smůlu, že se mu přimotá do cesty. (Netflix)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (309)

Davies182 

všechny recenze uživatele

I přesto, že dojde také na kvantum vyloženě pitomých scének, je nejnovější Knoxvilleův film spíše přehlídkou překvapivě fungujícího trapného humoru a těžkotonážních taškařic. U mnoha scének jsem solidně potrápil bránici, jindy se zase podivoval nad tím, kolik hloupých tlustoprdů dnes Ameriku obývá. Johnny z lidí blázny dělat nemusí, pokud jimi již jsou. Hovádka z MTV to navíc celé pojali jako celkem dramatický příběh, takže se to opovažte nějakým omylem pustit svým prarodičům - to by bylo infarktů! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Měl jsem volné odpoledne na zabití,tak jsem zhlédl Jackass Presents: Bad Grandpa. Zabilo to nejen odpoledne, ale vše v okruhu 100 kilometrů. Tohle je rip-off Sashi Barona-Cohena,který ztvárňuje způsob k nastražení sprostě mluvící osoby či trapné postavy s obyčejnými lidmi a sledovat jak budou reágovat. Baron-Cohen to dělá pro politické důvody,vytváří satiru, má představu a talent. Za to tenhle film je nudný,nezajímavý a staromódní. 2* za konec a Knoxvilla. ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $102,003,019Tržby Celosvetovo $151,831,537Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,184,371 //počet predaných kusov 541,314Tržby za predaj DVD v USA $12,782,766 //počet predaných kusov 632,932║ ide sa po vzore Borata, robiť si z ľudí prdel ale tu to je minimálne funkčné teda skôr úplne mimózne /10%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dal tři, ale pak jsem to přesunul na čtyři. U tohodle filmu jsem se fakt hodně upřímně zasmál. Johny Knoxville využil jedné ze scének v Jackassu a udělal z toho celej film na způsob Borata. A nemělo to chybu. Scény v eskort servisu, krámě, ale vlastně i kdekoliv jinde naprosto parádní. Do toho stejně dobrej vnuk, kterej rychle najede na vlnu nadrženýho bláznivýho dědka. Co víc můžete od takového filmu chtít než upřímný smích a toho jsem si užil opravdu dost. ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Někdy hloupoučké, někdy trapné, a to především snahou budovat příběh. To že se nějaký příběh snaží vyprávět nahodilým občanům je v pořádku a funguje to, ale že se snaží vyprávět příběh i divákovi, to strašně vyrušuje. Jednou zafungují vydařené frky, jindy pobaví zámořská mentalita ale to důležité je, že se člověk baví skoro furt. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať vystrihnuté scény. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie filmu trvalo 60 dní. (Kefas21)

Související novinky

Další Jackass v roce 2021

Další Jackass v roce 2021

22.12.2019

Studio Paramount Pictures stanovilo premiéru čtvrtého filmu v sérii Jackass. Původně zábavní pořad na stanici MTV vznikl v roce 2000 a stvořili jej Johnny Knoxville, Spike Jonze a Jeff Tremaine, o… (více)

Oscarové nominace 2014

Oscarové nominace 2014

16.01.2014

Dnes odpoledne vyhlásila Akademie filmového umění a věd (AMPAS) ústy své prezidentky Cheryl Boone Isaacs a herce Chrise Hemswortha nominace na Oscary pro letošní rok. O prvenství v počtu nominací … (více)

Reklama

Reklama