Reklama

Reklama

Cestovatel

(seriál)
USA, 2007, 9 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Kevin Falls

Hrají:

Kevin McKidd, Gretchen Egolf, Moon Bloodgood, Brian Howe, Reed Diamond, Tom Everett, Lisa Sheridan, Paul Schulze, Matthew Humphreys, Jos Viramontes (více)
(další profese)

Epizody(13)

Dan má zvláštní schopnost. Může cestovat v čase a měnit tak minulost a tím udělat změny v budoucnosti. Při jedné ze svých cest narazí na svou přítelkyni, která by měla být již delší dobu nezvěstná po letecké havárii a vypadá to, že má stejnou schopnost jako on. (oficiální text distributora)

Recenze (77)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci aj keď už zrušený seriál pojednávajúci o cestovaní v čase, námetovo nie nepodobný Zajtrajším novinám. Slušný úvod, mierna stagnácia v strede ale bravúrny finiš. Skvelý Kevin McKidd, ale to by sa dalo povedať aj o zvyšku osadenstva. V porovnaní so Zajtrajšími novinami každopádne jasný víťaz a pre mňa nečakané seriálové prekvapenie. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

No páni, tak to jsem teda nečekal. Tento třináctidílný seriál a cestování v čase mě opravdu dostal. Novinář Dan Vasser z ničeho nic začne cestovat v čase, aby v minulosti pomáhal lidem, kteří mají nějaké problémy. Každyý díl má jinou záchrannou cestu, ale v pozadí je příběh odehrávající se v současnosti, kde musí vycházet se svojí ženou a svým bratrem policajtem. Od prvního až do posledního dílu to mělo tu správnou atmosféru a skutečně, díl od dílu se epizody zlepšovaly a byly kvalitnější a kvalitnější. Herecké obsazení bylo příjemné a sympatické a hlavní hrdina v podání Kevina McKidda, který se mi čím dál víc zamlouvá, byla až epická. Hlavní Theme od Amandy Ghost & The Rural se mi vrylo do paměti už od prvního dílu. Jediná věc, která sráží hodnocení ze 100% na 90%, je poměrně krátká délka seriálu. Když jsem byl ve varu a v euforii, třináctý díl vše ukončil. A ještě jedna věc, která mi tam scházela - tvůrci mohli zabrouzdat jestě trochu více do minulosti. Ale to jsou jenom slaboučké kazy na pevném a vyleštěném skle. ()

Reklama

Dohaja 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo serialov, ktorý sa hrá s časom. Pútavý príbeh, prekvapilo ma ako tvorcovia prepojili dve z hlavných postáv Dana a Liviu. Posledné asi 3 diely stáli za to (najlepšie keď sa zo syna stala dcéra) a potom menil budúcnosť priamo v akcii a to bol ešte postrelený. Kiež by bolo takýchto seriálov viac... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Představte si, jak místo na nudné procházky po okolí vašeho bydliště "procházíte" do minulosti. O dost zajímavější, že? Pro Dana Vassera to stalo nejen denním chlebem, ale také svým způsobem prokletí. Jedna jízda v taxíku, která navždy změnila jeho život a dovolila mu procházet skrze čas, aniž by si to on sám přál a často ve velmi nepříjemných okamžicích. Jorneyman má více než by se dalo čekat od seriálu o cestování časem. Skvělý casting všech postav je umocněn "pouze" 13nácti díly, v nichž si seriál udržuje příjemně vysokou laťku a střídá uvolněné díly s velmi zajímavými nápady (nanotechnologie?). Zvraty se stupňují a celé to dostává příjemný náboj i skluz, který však příliš neumocnil závěr, což je možná trochu škoda. Přesto dobře obsazený seriál s potenciálem, na který by však dále scénáristé asi neměli dostatek nápadů a odvahy, i když ... Nejen v krásné Moon Bloodgood je trochu cítit podobnost s Day Break, ale oba stojí za to... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 10/10 Hudba 10/10 Efekty 9/10/// +nejchytlavější úvodní melodie jakou znám, hodně moc charismatický Kevin McKidd, výborní ostatní herci, především pak Moon Bloodgood a Reed Diamond, skvěle vyprávěné, chválím námět a velmi inteligentní scénář bez chybiček, svět (příběh), který má ještě co vyprávět -má to jen jednu řadu a jen 13 částí, to je největší mínus tohoto seriálu/// Mám rád sci-fi. Zbožňuji cestování v čase. A tento seriál mi nabízí vše po čem toužím. Každý díl mi nabídl obrovskou dávku napětí a zajímavých zvratů či nových překvapení. Nikde nenajdete žádnou vatu, nebo tzv. hluchá místa. Nikde si scénáristé nemuseli vypomáhat berličkami aby zachránili nějakou díru v logice. Možná někdo kdo bude chtít si do něčeho rejpnout si najde něco, ale to já nejen že nechci, příjde mi že ani nemusím. Chválím tvůrce, herce, scénáristy že dokázali z tohoto námětu vytěžit tak moc. Jen je opravdu škoda, že to ukončili. Nevím proč ale vím že je to škoda./// Celkem 96%/// ()

Galerie (87)

Zajímavosti (6)

  • V devátém díle můžemu u Vasserů doma vidět v televizi běžet Futuramu, kterou sleduje jejich chůva Marta. (Pumiiix)
  • Škola, kam chodí syn Dan Vassera (Kevin McKidd) se jmenuje Herbert Wells. Herbert George Wells, pod známější zkratkou H.G.Wells, je autorem známého vědeckofantastického románu Stroj času, který je také o muži cestujícím časem. (formelin)
  • V první minutě, když Dan (Kevin McKidd) přichází na rave party, tak v klubu hrají skladbu „Halo“ od britské kapely Depeche Mode. (Trajektt)

Reklama

Reklama