Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

A dost....tady jsem měl komentář, který se asi evidentně někomu nelíbil. Tak to sem napíšu jinak! Po naší republice běhá tisíce zfetovaných Katek. Zamyslel se někdy někdo nad tím, že je to lůza společnosti a přenašeči smrtelných virů? Prostě paraziti. Morální úpadek lidské společnosti.......Jak zpívá Mistr Aleš Brichta: Už by to vyřešit měl nějaký Deratizér!!!!! ()

blacktomas 

všechny recenze uživatele

Katka je v první moment na pohled zajímavá a vnímavá osoba, která sklouzla do drog, ví o tom a chce s tím něco dělat, proto skončila v Němčicích. V zápětí přichází klasický model, kolotoč výmluv, sebelítosti a planých, nikdy neuskutečněných nadějí. Katka se motá v kruhu drog a schopností jak si na ně vydělat. Krádeže, prodej drog a prostituce. Jinak to snad ani nemohlo dopadnout, nebo ano? ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Vynikající dokument o tom, jak mladá dívka určité vize o budoucnosti měla a měla hodně slabou vůli dosáhnout svých cílů a tudíž skončila tak, jak skončila. Moc se mi líbí styl Třeštíkové a její pohled na životy ostatních. Skvělé je také pokračovánjí tohoto dokumentu, který je ale podle mého názoru dost tragický. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Dokument silný svou časosběrnou metodou, která v rozmezí nekolika let ukazuje bludý kruh, ve kterém se drogově závislí ocitají a postupný rozpad jejich osobnosti. Třeštíková se díky dlouhé době, během níž se kolem zpovídaných pohybuje, dokáže se svými "hrdiny" sblížit a přimět je k velké míře otevřenosti. Celkový dojem 75 %. ()

melis 

všechny recenze uživatele

Zajímavý časosběrný dokument Heleny Třeštíkové, který mapuje život mladé narkomanky Katky, kerá bojuje se svou závislostí na drogách a její snaha lišit se přerostla v bezbřehou závislost, z které není cesty zpět. Neméně zajímavými dokumenty jsou např. Sestřičky, Být Romkou či Manželské etudy po dvaceti letech. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama