Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Albert de Morcerf má všechno: milující rodiče, skvělé přátele, zdraví. Jednoho dne cestuje se svým přítelem Franzem na Měsíc, aby zažil nějaké to vzrušení. Zde také potkává milionáře, který si říká Hrabě Monte Cristo. Stanou se z nich přátelé, a tak zve Albert Monte Crista k sobě domů, do Paříže. V Paříži začne na povrch vyplouvat - k smůle všech zúčastněných - minulost Albertova nového přítele. Kdo to vlastně je? A co chce? (Zíza)

(více)

Recenze (14)

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

No začátek (do zhruba 14 dílu) je tohle anime bezchybné. ( Pominu-li grafické ztvárnění, které jistě je originální a v průběhu anime jsi na něho člověk zvykne, ale rozhodně není něco co bych ještě někdy potřeboval vidět :) ) K závěru anime upadá, protože už zde není co by diváka překvapilo/šokovalo, ale tento nedostatek se dohání jinými způsoby. Nakonec má anime uspokojivý konec. 85% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Barevné a ty barvy občas žily vlastním životem. S příběhem, který rozehřál každé srdce romantismu. Jen je trochu škoda, že to nebylo víc jako v románu pana Dummase. Nenudila jsem se, užívala si francouzštiny. Polovina posledního dílu vůbec nemusela být, ale tak co. Lepší 3* a bez problému bych to mohla doporučit. Aneb příjde i mecha :-) ()

Reklama

Vavča 

všechny recenze uživatele

Aneb jak Japonci stylově překopali klasiku literatury Hrabě Monte Christo. Hudba, prostředí, postavy, příběh to vše zde funguje skvěle, zejména to ost je velmi povedené, neobvyklý styl kresby i animace, stejně jako použití barev. Dumas by snad jásal, plný počet dát nemohu přece jen občas bylo moc patosu a odklonů od předlohy. Ale jsem rád, že takové anime vzniklo a povedlo se tolik. ()

Amadeo 

všechny recenze uživatele

Vizuálne nádherné futuristické spracovanie najznámejšieho klasického príbehu o zrade a pomste podfarbené skvelou hudbou netypickou pre japonské anime. Čo iného však môžeme čakať od majstra Maedu, keď sa začíta do klasiky pána Alexandra Dumasa a primieša do toho trochu japonskej lásky k démonom a celý dej prenesie do budúcnosti. ()

Kicune 

všechny recenze uživatele

Retelling Monte Crista aneb klasický příběh jinak. Zasazený do budoucna, promíchaný s mystičnem, podtržený romantikou, doplněný mecha, zabalený do velice neobvykle jakoby texturové animace a v podkresu s nádhernou hudbou. Velice působivé, dojemné a jedno z malá anime ze škatulky „zvláštní, neobvyklé a zároveň výtečné“. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama