Reklama

Reklama

Dylan Dog je jediný soukromý detektiv na světě, který se specializuje na nemrtvé. Jak stojí na jeho vizitce, pracuje jako „vyšetřovatel paranormálních jevů: žádný puls, žádný problém“. Dylan zná všechna jejich tajemství z podsvětí i bratrovražedné spory a jako každý normální člověk je i on stále více přesvědčený o tom, že čím méně se s nemrtvými a jejich nesčetnými problémy zaplete, tím lépe. Zmizelý artefakt, krásná dědička a brutální vražda jej však stáhnou zpět do temného světa nemrtvých. „Dead of Night“ je gotický thriller podle jedné z nejprodávanějších komiksových sérií na světě, „Dylan Dog“. Odehrává se v téměř evropské atmosféře zapadlých uliček města New Orleans, které se pyšní dlouhou a legendami opředenou historií spojenou s nadpřirozenem. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Oldschoolově bezzubý, naivní a tak trochu praštěný cyničtější brácha Constantina, který se ani na moment nebere vážně a kouzlí úsměv tak akorát, aby si udržel jakous takous fazónu a nespadnul do trapné parodie (protože tam už by to zase nefungovalo). "-My jsme přece ti hodní!" - "Takže vyvraždíme miliony nevinných nemrtvých?" ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Ukázková debilita, stavějící na už přežitých pitomostech jako Buffy nebo Angel. V tomto případě se soukromé očko Dylan Dog snaží hodit za hlavu svoji minulost a vydělávat si počestně právě jako běžné soukromé očko. Když ale ve městě začne řádit vlkodlak, znovu se otvírají dveře minulosti, za nimiž se ukrývá hrůzná skutečnost, že ONI, nemrtvé zombie, upíři a vlkodlaci, žijí, nebo spíše tlejí, mezi námi. Dylan a jeho nemrtvý partner musí co nejrychleji vyřešit záhadu spletitých událostí, které by, zas a znovu, mohly srazit svět do kolen a dost možná ještě níž. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jelikož na komiksy moc nejsem, tak mi Dylan Dog nic neříkal. Šel jsem do toho s tím, že se podívám na „hororovou komedii“ a té se mi i dostalo. Scénář není nikterak zázračným dílem, u kterého bych se rozplýval blahem, ale našlo se tady několik zajímavých momentů. Především se mi líbilo, že to tvůrci pojali s dosti velkou nadsázkou, černého humoru je tu taky dost a přestože jednotlivé postavy působí v určitých chvílích poněkud trapně, tak to herci zvládli v rámci svých průměrných možností. Kupodivu se mi nejvíc líbili zombíci a jejich „obchoďák“ na náhradní díly.50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $1,186,538Tržby Celosvetovo $4,767,000Tržby za predaj DVD v USA $1,571,339 //počet predaných kusov 83,562║ Herci to slušne uhrajú, hlavne na to nesúrodé sústo všeličoho čo tento film chce ponúknuť, mix horroru a komédie až tak úplne nevyšiel, má to zopár dobrých momentiek, či už sa akcie týka alebo nejakých tých odľahčených etáp ale ako celok to nie je moc kompaktné. /40%/ ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Dielo , ktoré si zaslúži svoj vysielací čas medzi reklamami na TV s najväčším ratingom na mediálnom trhu , či už v tuzemsku , alebo na inej planéte. Ak toto malo byť filmové spracovanie Sclaviho " comixu " tak Ma niečo predbehlo. Podľa Scalviho novely bol totiž Ruppert mrsknutý priamo na cintorín - áno máš pravdu - Dellamorte D. Problém je aj v tom , že pri titule chýbala zatvorka ( video film ). V tom prípade by som o to určite nezakopla.Final fight bol priam geniálny - Jeepers C. sa s úsmevom pozeral zhora a spolu sme sa nekonečne zabávali. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Jeden z upírů se jmenuje Sclavi. Tiziano Sclavi je autorem komiksu Dylan Dog, podle kterého je film natočen. (Kroup4)

Související novinky

Superman jako epická trilogie?

Superman jako epická trilogie?

01.11.2008

Díky úspěchu komiksové adaptace Wanted je autor předlohy Mark Millar mimořádně při chuti. Už před několika měsíci prozradil, že ve spolupráci s nejmenovaným „áčkovým akčním režisérem“ připravuje… (více)

Superman versus zombíci

Superman versus zombíci

16.10.2007

Pokračování Singerova Superman se vrací se odkládá na neurčito. Bylo to víceméně zřejmé už ve chvíli, kdy Bryan odešel do Německa natáčet válečný thriller Valkyrie a Warneři se naplno vrhli do… (více)

Reklama

Reklama