Reklama

Reklama

VOD (1)

Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.  Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (76)

otík 

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence ve velmi solidní roli milujícího a starostlivého taťky, který doprovází svou dospívající dceru na cestě do Washingtonu na Georgetown. Místy vtipná, místy roztomilá komedie. Musí se nechat, že tento film se Lawrencovi povedl a i když je to kýč až za hrob, přinese jen radost a dobrý pocit. Hudba: Edward Shearmur ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Tak tento film mi doopravdy nesedl. I když musím přiznat, že jsem se občas zasmála, tak nedívat se na to u kamarádky (která se na to evidentně dokoukat chtěla), tak je to vypnutý. Příběh o tom, jak se otec nemůže vyrovnat s tím, že jeho malá holčička vyrostla - vlastně s tím ani nepočítal - a tak se jí snaží pořád lajnovat cestu dle svého uvážení. Do počtu se tam objevil malý bratr s jeho superinteligentním prasetem... asi jako přicmrndávač. Ne, děkuji. Už nikdy více. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Já vím, už to s těma pohádkami pro malé děti přeháním:), popravdě jsem nejdřív podle názvu čekal něco se Stiflerem, ale hned na začátku mě logo Walta Disneye ujistilo, že tomu tak nebude. Jenže já se od začátku zhruba do ¾ filmu náramně bavil, smál jsem se až jsem pomalu padal ze židle, OMFG ti dva magoři jak zpívali GOOD BYE, to byl konec:D. Poslední ¼ filmu je až nemožně typická pro tenhle žánr, ke konci to opravdu nebaví. Jako pohádka na dobrou noc nebo na společné chvilky s rodinou je to dobrá volba. Například pro extrémní milovníky scifi, nabušené zápletky, profesionální herce nebo i Lawrence doporučuji obejít velkým krokem! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je velice příjemná a hlavně vtipná komedie na témata otcovské ochranitelské lásky a výběru vysoké školy. A je to naprosto úžasně zkombinováno dohromady, takže divák jako já, který má v oblibě rodinné komedie a road movie, se stoprocentně bude královsky bavit. A považuji za důležité zdůraznit, že jsem se nebavil jen v určitých chvílích, ale já se bavil téměř po celou dobu filmu, a to je pro mě znamení, že tahle komedie rozhodně není špatná. Zkrátka téma starostlivého otce, jemuž jeho holčička vyrostla v pubertální slečnu a on se za každou cenu snaží, aby studovala na univerzitě nejblíže domovu, je prostě téma velmi záživné, a pokud se k tomu přidá pár dobrých fórků a navíc se z filmu stane road movie, tak to prostě a jednoduše nemá chybu. Já zkrátka dobrou komedii a vtipný humor umím ocenit a zde Martin Lawrence skutečně prokazuje své nesporné komediální kvality. Prasátko jako domácí mazlíček je pak už spíše jen jakousi pomyslnou třešničkou na dortu (obzvláště když takové prasátko povečeří kávu z koše, kterou tam předtím vyhodil starostlivý tatínek, jelikož "jeho holčička je na kávu ještě příliš mladá"). Vtipných scén je zde opravdu mnoho a já se královsky bavil, proto neváhám sáhnout k vyššímu hodnocení a udělit zasloužené čtyři hvězdy. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Lawrence neskutečně nevtipně přehrávající v komedii , která není vtipná ,ale hloupá beze špetky překvapění. Co také čekat od disneyovské produkce. Nedokázal jsem to dokoukat. To i agent v sukni je lepší a to je opravdu děs. Hvězda za to prasátko , které jako jediné bylo vtipné a skutečně hrálo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Arnetia Walker je jen o 9 let starší než Martin Lawrence, přesto ve filmu hraje jeho matku. (HappySmile)
  • Na začátku filmu stojí prasátko Albert u obrázku s nápisem "SOME PIG" (nějaké prase). Je to odkaz na knihu Šarlotina pavučinka, kde jsou slova "SOME PIG" používána k rozlišení jedinečnosti hlavního hrdiny prasete Wilbura. (HappySmile)

Reklama

Reklama