Reklama

Reklama

VOD (1)

Frank Allen (Ryan Reynolds) je zvyklý vše důkladně analyzovat a celý svůj život plánuje na minuty. Očekává, že jeho přesně vypočítaný svět nic nenaruší. Shodou okolností dojde jednoho dne ke zpoždění a vynucenému posunutí jeho plánů, čímž se spustí komický řetězec nových situací a Frank se musí vyrovnat s nečekanými změnami. V jeho životě zavládne totální chaos, na který neumí reagovat... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Rozhodl jsem se, že už se rozhodovat nebudu." A to je správné rozhodnutí. Zásadový Frank zkrátka začíná konat šílenosti, když je přistižen při neexistující nevěře, obviněn z otcovství se ženou, do které nikdy nezasunul a navíc je hrdým majitelem dítěte a neplodnosti. Copak o to, téma to je celkem zábavné, ale určitě se z něj dalo vymačkat víc. Po celkem sympatickém úvodu totiž vše poměrně rychle upadlo do standardního klišé obohaceného pouze minimálním závanem svěžesti. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ryan je dobrý herec. Fakt jako, čím dál víc je mi sympatičtější. V těch smutných scénách se mi tady moc líbil. Nicméně mi Chaos Theory přišel jako lehce nadprůměrný film. Měl zajímavý nápad, ale místama mi to přišlo trochu nezáživné. Ale díky stopáži, kdy film bez titulků má 80 minut, se to v pohodě dalo. 66% (with J.) ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Teorie chaosu mě bavila, protože přivedla spoustu chaosu do praxe. Film navíc přináší i poučení, že pokud si dva a více lidí mezi sebou dostatečně nevydiskutují sporné situace, může to vést až ke koupi brokovnice a pak se už diskutuje velmi obtížně, pokud se vůbec diskutuje. Nenudil jsem se, netrpěl jsem a slušně jsem se bavil. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

No že bych z toho byl odvázanej, to né. Spíš to bylo takový nemastný neslaný. Chtělo by to trochu takové té grilovací sračky, aby to bylo lepší. Jo, byly tam dobrý scénky, místama, ale ke konci je to čím dál větší nuda. Ale nebudu tady prudit. Dycky jsem si myslel, že teorie chaosu je něco úplně jinýho. A proto věřím rači tomu něčemu jinýmu, než tomuhle filmu. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Ryana mám opravdu moc rád a v žádném filmu mě jako herec nezklamal a tohle není vyjímka. Tohle je v podstatě dobrý film s velice zábavnou prostřední části, kdy Frank po zjištění jisté věci kašle na své zásady a začne se bavit a skvěle baví i diváka. Bohužel začátek je nevýrazný s pomalým rozjezdem a konec až moc velká romantika. Ryanův herecký um je ale skvělý! FIGHT MORE! DRINK MORE! TRACY MORE! :-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v kanadskej provincii Britská Kolumbia, v mestách Vancouver a Squamish. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama