Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

cinema_cz 

všechny recenze uživatele

Pokud bych vám měl před sledováním této kromobyčejně vydařené komedie něco doporučit, pak to, abyste zapomněli její název! Jakmile totiž dojde k zápletce, díky názvu už budete znát pointu. A to je veliká škoda, neboť je to komedie opravdu velmi vtipná, svižná a s velkou chutí natočená a zahraná (všichni jsou výborní a Stašová zejména!). 80 % (Jaroslav Sedláček, Ci 02/2008) ()

PavelZava 

všechny recenze uživatele

Příběh byl nápaditě vymyšlen s překvapivou zápletkou i rozuzlením. Zatím jsem stále nepochopil význam jízd autobusem s “šíleným“ řidičem, jestli nějaké intermezzo či co ? Nejlepší hláška : Pokud jste tedy … nepočala s polským učitelem irských tanců, který vedl prázdninovou taneční školu v Třebíči ... ()

Reklama

Pidzey 

všechny recenze uživatele

Naši na mě ať vypnu ty seriály na počítači a du se dívat,to je typický český.Věru,tu hoinku jsem protrpěl a film mě moc nenadchl.Podivná zápletka s herci které nemusím (Issová,Prachař)..naštěstí tu byli Dušek,Holubová i Stašová kteří zachraňovali co se zachránit dalo.Nemůžu však jít se známkou výš,viděl jsem lepší povídkové počiny. ()

KatRi 

všechny recenze uživatele

V rámci televizní tvorby jde o poměrně výrazný snímek, který zaujme už jen obsazením. Holubová, Dušek a Stašová s Issovou jsou pro mě vždy zárukou, že to nebude ztráta času. Tak trochu to sice připomíná bakalářské příběhy, ta zápletka je navíc natolik ujetá, že snad by se to mohlo opravdu i stát. Ale scénář měl určitě ještě rezervy. Za chybu považuju název, jakmile je člověku známa zápletka, je mu jasná i pointa a to právě kvůli názvu, přesto se člověk baví vtipnými replikami celou dobu. Spíše trapně než vtipně působí scény z autobusu. ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Tři body, to je tak akorát. Klepl, Holubová, Dušek a Stašová by uhráli cokoliv, ale od půlky mi bylo jasné, jak to dopadne. Holt jsme malá země, takže je to asi "každý s každým", ovšem co je moc to je příliš. Škoda toho autobusu, to bylo úplně zbytečné. Celkově jako zpestření nedělního večera to beru. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Exteriéry i interiéry se točily v Praze Šeberově. (sator)
  • Když jedou Eva Holubová a Jaroslav Dušek spolu autem, je vidět, že SPZ Duškova vozu je zrcadlově otočená. Záběr byl digitálně obrácen a SPZ tedy začíná obrácenými čísly. (JSSVLVKMK)

Reklama

Reklama