Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 1

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (191)

venison 

všechny recenze uživatele

Průměrný příběh omletý již 1000x.. Průměrné charaktery hlavních postav, které si vylosuješ v každém druhém drama-filmu.. Nic neříkající prostředí.. Vlažné a přisprostlé dialogy ("kurva" snad na začátku a na konci každé věty).. Tempo vleklé jako letní asfalt.. Konec dementně otevřený.. Ale klobouk smekám - skvěle zrěžírováno a perfektně odehráno.. Snad nejlepší role Kristen Stewart, kterou jsem viděla (moc mých sympatií holka nemá kvůli sáze s vampejřinci) a výborně svůj James Gandolfini (kterého mám ještě v živé paměti z filmu "Max a Kevin".. :-) Stojí za to udělat si čas :-) ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Seznamujeme se s Dougem a jeho manželkou. Zjišťujeme, že přišli o dítě a Dougova žena je psychouš, co nechodí ven. Doug odjede daleko od domova na konferenci, kde ve strip klubu pozná Kristen Stewart (ve filmu má hodně jmen) a i když se k němu ona nechová zrovna přívětivě, nadává mu a neustále by mu chtěla "vykouřit péro" nebo ho "ojet", tak se o ni stará, dává jí peníze a spraví jí dům. Vynahrazuje si tím mrtvou dceru a dokonce se mu povede dostat manželku z domu. Hlubší myšlenka filmu ale chybí. Kristen jen šokuje sprostými výrazy a producíruje se jako šlapka, za vším hledá nabídky k sexu nebo narážky na sex a je prostě spíš odporná kráva než sympatická zlomená duše mladistvé striptérky. Ve filmu The Runaways jsem jí tu rebelku věřila, tady je jen trapná... PS: 21-letá herečka hraje 16-ti letou, Hollywoodské klišé... ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerné herecké výkony, priemerný obsah, priemerné spracovanie. Welcome to the Rileys sa celý čas snaží brnkať na citovú strunu, čo je na jednej strane dobré, no na druhej strane naozaj otravné. Celá tá emotívna "šou" prestane skôr než v polovici baviť a mimo zaujímavých tvári vám v mysli bohužiaľ nezarezonuje už skoro nič. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Mě něco uvnitř říkalo, že to, co Stewart předváděla ve Stmívání není moc od ní, že to po ní chtěli. A jsem rád, že to dokazuje i tento film, v podstatě z období, kdy Stmívání jelo na plné bezkrevné kule. Protože tady Stewart v rámci role a její povahy hraje a vůbec ne špatně. Mám podobné filmy o lidech rád. S hodně velkou nadsázkou je to takové Pretty Woman bez přeslazeného happy endu. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Príbeh je síce jednoduchý, vôbec nie je plytký a štavu tomu celému dodávajú úžasné postavy, charaktery, herci. S tými dialógmi a myšlienkou by som sa radšej dve hodiny pozeral ako popri tom Gandolfini čistí záchod alebo Stewart neustále f*ckuje, než sledoval súčasné rádoby trháky s hĺbkou detského pieskoviska. Irónia je, že Kristen také filmy preslávili, no dokazuje, že má naviac každým filmom. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)
  • Po tom, ako majiteľ striptízového baru uvidel Kristen Stewart (Mallory) tancovať, jej okamžite ponúkol prácu. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama