Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

predators 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle svinstvo jsem asi moc starej. Ale Gibson s Gloverem jakoby mládli. Stále hýří těmi správnými hláškami a popichováním se a dostává se nám i akce, na kterou jsme u téhle dvojky zvyklí...již potřetí. A v HD to opět lépe vypadá a zvučí. Tak se tedy pojďme podívat na ještě nějakou chvíli poslední...díl 4.. 80% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Konečně Rene Russo! Tedy ne že by v prvních dvou dílech scházela, ale tady je prostě nepostradatelná. Takhle se rozvíjí příběh postavy filmové ságy;) Kvalita maličko, maličko nižší než u prvních dvou částí, ale není to už prostě ono. Jenže i tak stojí vysoko nad počiny typu Neprůstřelný se Sandlerem a Wayansem... ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Scénář je solidní, jde od akce k akci a Riggsovy námluvy s Lornou i Murtaughova krize ohledně zastřeleného mladého gangstera jsou fajn. Ale ten humor mě nepříjemně často míjí až irituje (pro začátek bych kompletně vystřihl Leo Getze), akce přes pár efektních momentů není nijak úchvatná (chtělo by to míň stříhat, ale to by třeba u bitek Lorny bylo hned vidět, co je i tak zřejmé a sice, že je za Russo komplet odkopala kaskadérka) a neškodil by výraznější záporák. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Zboznujem uvodne sceny tejto serie. Tentokrat to bola bomba v budove, ktoru chcel Gibson odstranit a dopadlo to tak, ako dopadlo :-) Uuuups. Po Pescim je tu nova hviezda a to skvela Rene Russo, ktora v tejto ulohe dokazala chlapov svojimi udermi poriadne prekvapit. Tentokrat sa tu jedna o predaj zbrani s nebezpecne ostrymi nabojmi, ktore dokazu smrtelne prestrelit neprestrelnu vestu. Oblubenych scen je vo vsetkych castiach dost, ale tu sa mi ratalo Gibsonovo priatelstvo so psom alebo akcna jazda na motorke, kde sa takmer zabil. Na konci si pockajte az po koniec zaverecnych titulkov, film este neskoncil... 18.11.2008 __________ Mel Gibson - (Martin Riggs) +++ Danny Glover - (Roger Murtaugh) +++ Joe Pesci - (Leo Getz) +++ Rene Russo - (Lorna Cole) +++ Stuart Wilson - (Jack Travis) +++ Steve Kahan - (kapitán Ed Murphy) +++ Darlene Love - (Trish Murtaugh) +++ Damon Hines - (Nick Murtaugh) +++ Hudba: Michael Kamen, Elton John, Eric Clapton, David Sanborn +++ Produkcia: Joel Silver, Richard Donner +++ ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od drsnější hláškoidní kriminálky 80. let se film svým laděním přesunul blíž k explozivní akční komedii let devadesátých a s tím bohužel ztratil část svého kouzla. Příběh je chabý a s ohlédnutím na předchozí dva díly i dost neoriginální. Padouch opět nevýrazný jako bílá šmouha ve sněhu. Režie ucházející, ačkoliv se stále nemohu zbavit dojmu, že Richard Donner prostě neumí natočit akční scénu, která by nebyla zbytečně over-the-top. Větší akcentování rodinných motivů nepotěšilo, ale ještě je snesitelné. Hláškaření mezi hlavními parťáky nedosahuje perlivosti Blackových dialogů a zbytečně často přerůstá v chaotické překřikování, do kterého se nyní s mnohem větší vervou bohužel zapojuje extra otravný Joe Pesci. 75% Zajímavé komentáře: tron, buldock ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Smitty (John Cenatiempo) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686 ráže .357 Magnum. (dc125)
  • Jedná se o jediný díl série, v němž záporáci nevtrhnou do Murtaughova (Danny Glover) domu a neohrožují jeho rodinu. (Bauer)

Reklama

Reklama