Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Brasianox 

všechny recenze uživatele

První série je jednoznačně nejlepší a nejnápaditější, u té jsem se neironicky bavil. Zbytek seriálu už to spíš dojíždí, je to příliš předvídatelné a prochází to slušnou recyklací, kromě závěru druhé série, kde ta redheadovská svině jede takové bomby, že i Thanos si musí večer nechat rozsvíceno. Je nutno říct, že celý seriál se opírá o 3 hlavní body: alfa Lewis, toxic Rikki a vývoj Zana alá "do pekla a zpět". Ostatní postavy jsou jak na horské dráze. Kromě Emmy, ta je resident sleeper pořád, a lenochoda převlečeného za sestru, tu měli utopit. Zdravím Agraela agrLove KKrikey ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zdejší ukřivděné hodnocení mě docela mrzí, protože tohle je nejen seriál, který dlouho doprovázel mé dětství a kvůli kterému jsem si v bazénu hrála na mořskou pannu, ale je to i seriál, který si mile ráda pustím i teď a pustím ho i jednou svým dětem. Postavy jsou vtipné, zápletky se sice párkrát opakují, ale jsou pořád poutavé a druhou sérii považuji za tu úplně nejlepší, protože záporačka Charlotte je skvěle napsaná a hne každému žaludkem. Třetí řada sice naštve absencí Emmy, ale pořád je to jeden z těch seriálů, na které velmi ráda vzpomínám. ()

Reklama

Ernik 

všechny recenze uživatele

Libi se mi to. Nevim proč. Něčím je to sympatické. Asi svou jednoduchostí, průhlednosti a dětskostí. Pokud to srovnáváte se seriály, které poslední dobou okupujou televizní obrazovky, tak se to může zdá jako seriál pro děti 8 a méně, ale mě se to prostě líbí:D Je to oddechovka....prostě si sedněte a dívejte se. Nehledejte v tom složité zápletky nebo skryté intriky. Prostě se dívejte:) ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Romanticky štylizovaná rozprávka pre staršie deti o 3 kamoškách, ktoré sa menia na morské panny. Divím sa, ako slušne je to spravené. Očakával som JETIXácky výplach mozgu a dostal som ľahko nadpriemerný a občas aj zaujímavý seriál o teenage problémoch, ktoré prekonáte s pomocou priateľov a rodiny, okorenený druhotriednymi, ale občas nápaditými dobrodružnými epizódami. A tie 3 holky sú pekné. ()

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Lewis je alfa, co tam sazi hlasku za hlaskou. Ty tri slecny ala male morske vily, ktere jsou castokrat na facku bych klidne vymenil. Presto je to necim zabavne, ackoliv nektere dily vazne trpite, jelikoz je to cisty cringe. Jako dite bych dokoukal asi vsechny serie, jako dospeleho mi to pouze urychluje rakovinu mozku. ()

Galerie (301)

Zajímavosti (34)

  • Phoebe Tonkin před nastoupením do seriálu nebyla dobrou plavkyní. Součástí její přípravy tak byly lekce plavání. (BLANIK.)
  • Několikrát se uvažovalo o natočení 4 řady, kde by se sešly všechny mořské panny a příběh by byl doveden do konce. Z nějakého důvodu však z natáčení vždy sešlo, nejčastěji kvůli vytíženosti představitelů. (BLANIK.)
  • Natáčanie začínalo už o pol šiestej ráno a z 10 hodinového natočeného materiálu sa niekedy prestrihalo len na 5-7 minút. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama