Reklama

Reklama

Cinka Panna

Trailer

Obsahy(1)

Najslávnejšia cigánska primáška Cinka Panna žila a tvorila v 18. storočí na pomedzí dvoch svetov: šľachty, ktorej hrávala a cigánskej komunity, v ktorej prežila svoj súkromný život. V spoločenstve, ktoré má svoje vlastné pravidlá bytia. V duchu tradície bola predaná do manželstva. Túžbou mladej ženy je uspieť v tradične mužskej profesii. Stať sa prvou primáškou. Cieľ si však vyžaduje obete. Historický, výpravný, príbeh zachytáva všeobecne platnú tému: boj o uznanie a miesto vo svete. Pripomína, že doba a kostýmy sa menia, ale ľudské problémy ostávajú... A práve tie robia príbeh filmu nadčasovým. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

Fingon 

všechny recenze uživatele

70% Přestože Cinka Panna má sem tam hluchá místa, závěrečná půlhodina už odsýpá celkem v pohodě. Co se použití bluescreenu (nebo že by greenscreenu?;-) týče, tam si nejsem moc jistý - je to hodně poznat, na straně druhé se tato technologie v (česko)slovenských filmech příliš neužívá, nebo si alespoň žádný takový film nevybavuji. Výhradu bych měl snad jen k tomu Jánošíkovi, co se tu dvakrát mihnul... ()

boblig 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém cikáni vypadají jako gádžové, nemůže být dobrej. Už jen proto, že vypadá jakoby ho natočil amatér, co drží kameru poprvé v ruce. Vrcholem jsou ovšem scény, v nichž se fakt drsný a česky mluvící (!?) kovář Martin Dejdar tváří jako cigánský baron, který je nad věcí, a drsná cikánská šamanka Zuzana Kronerová bafe z dýmky, pronáší moudra v rómštině a taky se tváří, že snímá všechny hříchy světa ... ()

Reklama

JančiBači odpad!

všechny recenze uživatele

Väčšina slovenských hercov ked hrá v českom filme mluvi. To je úplne v poriadku, pokial nehrá slovenského občana.. Prečo Martin Dejdar mluvil, ked aj Karel Gott spieval po slovensky nechápem...a tiež nechápem, prečo radšej peniaze minuté na tento film neskončili radšej na charite, človeku je až lúto, že tento brak vznikol v našej krajine.. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Za ty dvě hodiny se vlastně nic nestalo. A jestli stalo, tak to bylo podáno tak, že mi to bylo naprosto fuk. Ta Gruzínka v hlavní roli vypadala k nakousnutí, ale sekvence, ve které přestala platit druhá polovina názvu, je tak neuvěřitelně kýčovitá, že jsem se jí prostě musel smát. Horší už snad byly jen ty neustále se opakující cválající koně (na chvíli doplnění i párem čápů). Zlatý Zdeněk Troška! Jedna hvězdička prostě proto, že jsem viděl ještě horší filmy. :( ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Som jeden z mála ľudí, ktorý dokáže povedať, že FONTÁNA PRE ZUZANU 3 je pozerateľný film. Tentokrát, som to však takmer neprežil... Film zle napísaný (o čom to bolo?), zle natočený (príšerné scény zo štúdia), ešte k tomu preplnený tými najmenej uveriteľnými cigáňmi, akí kedy vo filme vystupovali... Tento film pekne zdôvodňuje prečo som dal nie práve úžasnému ŽENY MOJHO MUŽA tri hviezdy - to bol totiž film, ktorý napriek svojim chybám bol pekne natočený. A to by mal byť zmysel filmu ako takého - aby sa na neho dalo pozerať... To Cinka Panna bohužiaľ nie je... o nejakej hĺbke sa ani netreba zmieňovať, je to prázdny škaredý film... Hej, Anna Gurji uáže kozy... A ten Gott s tou Patejdlovou pesničkou... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa v lokalitách Červený Kameň, Národný park Muránska planina, Suché doly, Malé Karpaty, Moravský kras a Arcibiskupský palác Kroměříž. (Raccoon.city)
  • v záverečnej scéne, ako ide Cinka do sály v zámku (nakrúcané v Kroměříži) prechádza okolo portrétov Františka Jozefa a jeho manželky Alžbety (Sissi). Avšak oni žili až o viac ako storočie neskôr, ako je datovaný dej filmu. (01Zuzana10)
  • V poslednej scéne sú po stenách obvešané elektrické lustre. (EvrinTess)

Reklama

Reklama