Reklama

Reklama

Želví nindžové

  • USA Teenage Mutant Ninja Turtles (více)
Trailer

Obsahy(1)

Rodinný film o čtyřech želvách a jedné kryse, kteří v kanále přijdou do styku s neznámou chmeikálií a zmutují. Nepřirozeně rostou a zvyšuje se jim i inteligence. Krysa byla mazlíčkem japonského mistra bojových umění a v klícce se naučil nejrůznější pohyby, které želvy naučil. Sám si říkal Mistr Tříska a své "děti" pojmenoval Leonardo, Michelangelo, Donatello a Rafaelo. Želvyčky jsou hodné a svou znalostí bojových umění pomáhají lidem. Spřátelí se s žurnalistkou April a podivínským ochránce zákona Casey Jonesem, který používá jako zbraně sportovní pomůcky. Společně želvy způsobují nemalé problémy asijskému gangu, který vede tajemný Trháč a ten se rozhodně želvy odstranit. Když ovšem Trháč unese Mistra Třísku, naši nindžové to nenechají jen tak a rozhodnou se ho zachránit. (Sharlay)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (171)

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Jednoducho klasika na ktorej som vyrastal a ani Michael Bay so svojou špičkovou technológiou na toto nemá. Korytnačky tu vyzerajú ako korytnačky a majú príťažlivejší vizuál. Hudba j príjemná, aj herci (pravá a jediná April O'Neill), a korytnačky sú zábavné. Aj Splinter vyzerá ako potkan dôveryhodnejšie a lepšie. S prižmúreným okom 75%. ()

Honza dAve 

všechny recenze uživatele

Jako malý kluk jsem se pod vlivem seriálu na tenhle film tak stráášně těšil ..... nikdo se mnou nechtěl jít, tak jsem nakonec šel sám :o). Ne že bych byl zklamán, byl to docela zážitek a byl jsem pak šťastný, že jsem to viděl, nicméně to nenaplnilo moje dětské očekávání. Ono se jedná o opravdu bizarní a mizernou záležitost, příšerné masky a kostýmy, děsnou kameru, netrikózní triky a vůbec. Nic moc. Ta jedna hvězda je za to šťastné těšení se v dětství. ()

Reklama

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem měl velmi v oblibě sérii o želvách ninja. Prakticky řečeno jsem tento film viděl asi tisíckrát. Po dlouhé době jsem si dopřál jeho opětovné shlédnutí a musím říct, že mu nic neubralo na jeho lesku. Dalo by se klidně říct, že želvy ninja jsou předchůdce dnešních komiksových hrdinů od Marvelu. Akorád bez počítačových triků a gigalomanských akčních scén. Myslím, že pouštět se do nějakého velkého remaku by podle mě byla v tomto případě chyba.... Dávám čtyři hvězdy.... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

U mňa super. Ako decko som na to niekoľkokrát bol v kine, baví ma to aj teraz. Je to zmeska lacných vtipov, priamočiarého komiksového príbehu (vtedy sa v detských filmoch ešte umieralo a zabíjalo!) a zábavnej akcie. Seriál je seriál, ale film je dôstojnou súčasťou ságy, i keď nostalgia určite robí svoje... ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Teď už docela retro, ale pořád to vypadalo sympaticky. Želvičky jsou fajn hrdinové. Místy to bylo vtipné a úsměvné. Bylo komu fandit. Bohužel z Trhače nešel až tak strach, jak by slušel. Některé scény byly neúmyslně spíš rozpačité než vtipné. Ale na druhou stranu na tu dobu mi přišlo, že se ty želvičky pohybovaly dost dobře, i Mistr Tříska byl povedený. Se svými plusy i mínusy to ale stejně byla příjemná podívaná. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu se vyskytují celkem tři novinářky, které se jmenují stejně jako tři měsíce v roce. Jsou to April (duben), May (Květen) a June (červen). (Džejkop)
  • Ve scéně, kdy Raphael vyjde z kina, je v pozadí vidět plakát filmu Critters (1986). (Džejkop)
  • Všichni herečtí představitelé želv Ninja si ve filmu zahráli dvojroli. Michale Sisti, představitel Michaelangela, se ve filmu objeví také jako roznašeč pizzy. John Pais, představitel Raphaela, namluvil jednoho pasažéra taxíku. Self Tilden si mimo Donatella zahrál spojku Foot klanu. David Forman, představitel Leonarda, si zahrál také vůdce gangu. (Džejkop)

Reklama

Reklama