Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (520)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po všech těch negativních komentářích jsem tomuto filmu moc nevěřil (ačkoliv trailer se mi líbil). A proto to bylo takové překvapení! Hot Tub Time Machine sice nedosahuje kvalit loňské Pařby ve Vegas, nicméně dost se jí přibližuje. Jako by si scénárista až po první půlhodině (která byla dost nezáživná) uvědomil, co vše může dělat s takovýmhle námětem a teprve pak se to rozjede. Michael Jackson, rusové, ruka Crispina Glovera, Loogle, Black Eyed Peas a dokonce tam zazní i jméno Martiny Navrátilové! A to jsem už polovinu dalších skvělých odkazů určitě zapomněl (z těch filmových si ještě vzpomenu na Osudový dotek a Terminátora). Ubrat pár nechutností a prostříhat první půlhodinu a jdu nekompromisně na plný počet. Takhle to je "jen" slušných 80 %. P. S. Lyndsy Fonseca potěšila i na prostoru pár minut. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Nejpodhodnocenější film letošního léta, jenž zcela podle očekávání narazil u "seriózních kritiků" a intelektuální šlechty. Proč? Odpověď je nasnadě. Protože se tu blije na veverky, chlastá do němoty s plyšovými medvědy, "posiluje" s roštěnkami navlečenými v módních hitech let osmdesátých a učůrává z takových odkazů, jakými jsou Alf v televizi, plakáty se Super Mariem a snědá barva Krále Popu. Přes tuhle nálož popkulturních odkazů a jednoduššího humory si někteří prostě nechtějí připustit, že toho Corddry, Robinson, Cusack a Duke řeknou o životě stejně, jako hoši z Hangoveru, a ještě přihodí i řádnou porci nadsázky a uvědomění, která vyeskaluje v jedno z nejzábavnějších komediálních finále posledních měsíců. A "running joke" s rukou je jednoduše geniální. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Tohle mě fakt bavilo! Sice to nemělo moc co do originality, ale bylo to maximálně zábavný. Mam rád filmy o cestování v čase a taky povedený crazy komedie a tohle se podařilo skloubit. Už se těšim, až se za dvacet let budou dělat filmy o cestování časem do 00s, abych tam úplně všemu rozuměl a všemu se mohl kompletně zasmát. Ale i osmdesátkový mulletty jsou fakt pecka. :-) ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

on, two, three - hot-tub-time-machine: tento film je primárne určený pre mužského diváka, pre nenáročného mužského diváka (rozumej - takého, ktorému neprekáža john cusack a ktorý nie je v zásade proti humoru typu: ogrcaná veverička) a napokon: je pre tých, ktorí majú radi eightiec. béčková pánska komédia, ktorá si vie urobiť srandu samú zo seba (už samotný názov a zopár skvelých fórov a hlášok odkazujúcich na slovné spojenie hot-tub-time-machine ako aj na samotný "fenomén" vírivky/stroja času), pár popkultúrnych referencií (niektoré lepšie, iné priemernejšie) súvisiace s posunom súčasnosť minulosť, osemdesiate roky ("what color is michael jackson?") a podobne - ja som tomuto filmu napokon dal šancu a veľmi príjemne nenáročne chlapsky béčkovo osemdesiatkovo som sa pobavil. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

O nic více hloupé a zbytečné než všechny ty přeceněné Pařby (nejen) ve Vegas. Alespoň já pražádné rozdíly v inteligenci humoru či scénáře nevidím a kdo říká opak tak pouze naprázno žvaní. A narozdíl od všech těch Hangoverů, zde alespoň velmi potěšilo několik prima odkazů na nezapomenutelné nevkusné 80' (Red Dawn, Martina Navrátilová atd) a nebýt několika odpadových (fekálních) scén a přehršle vulgarismů mohlo to být i lepší. Takhle 40% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)

Reklama

Reklama