Reklama

Reklama

To byl zítra flám 2

  • USA Hot Tub Time Machine 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když je Lou, který se stal "otcem internetu", zastřelen neznámým útočníkem, Jacob a Nick se znovu vracejí strojem času ve vířivce do minulosti, aby zachránili svého přítele. Nechtěně však přistanou v budoucnosti s Adamem juniorem. V pokračování originálního komediálního hitu teď musejí změnit budoucnost, aby zachránili minulost - což je vlastně přítomnost. (HBO Europe)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (96)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Minulost je ve skutečnosti budoucnost v přítomnosti." Tak to mi dává smysl. Horší je to s tou trapnou exhibicí v úvodu snímku, kterou jsem přežil jen díky svému speciálnímu tréninku ve sledování nejhorších filmů všech dob. V budoucnosti se to o naštěstí o hodně zlepšilo, třeba soubojem s "chytrým" autem, použitím protidrogového nanokomanda, příbuzenskými sexuálními vztahy, třasákem a samozřejmě přirovnáními vypadá jako ... (Lex Luthor co opíchal Marka Zuckerberga). Znovu se na to ale nepodívám a to ani v budoucnosti a možná ani v minulosti. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Vonkoncom sa nestotožňujem s komentármi naokolo. Jednotka mne osobne veľmi vtipná neprišla, ale pri dvojke som sa nasmial až až. Nie je tu ani náznak nejakej ambície - skrátka film vie, že je blbina a tak len kopí jednu absurdnú scénku za druhou. Jednoducho parta komikov freestyluje a jamuje. A to je presne čo ja od komédie s názvom "Hot tub time machine" očakávam. V podstate až prekvapivo dobrá vec, ktorá je na rovnakej úrovni ako Ferrellove Land of the lost - tzn. fajnšmekrovina, ktorú divák očakávajúci konvenčnejšiu komédiu nedá. P.S.: Film som pozeral opitý. ()

Reklama

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Pokud se občas musíte opustit a potvrdit si, že z vás ještě není úplný pozér, který považuje Humra za vrchol artového umění, pak si pusťte tuhle kokotinku. Nedostane se vám ničeho intelektuálnějšího, než různých metafor o čurácích a anální sexu a aspoň nebude muset hloubat nad existencionální podstatou vytříbenosti tohoto snímku. Zase se tam objeví starej Čevy Čejs a až na postavu Adama tam z jedničky najdem snad všechny. Nejzajímavější postavou je Scott, u kterého v podstatě nikdy nevim, kam čumí a vždycky si tak spekuluju, kdo tohohle člověka kde vyhrabal a ještě ho dotáhl do relativně slušných filmů (tenhle do toho nepočítám). Zkrátka je to taková šílená prasárna, od který se nic než prasárny nedaj čekat a tak šup se šprckou přes hlavu a indžoj. ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Je to marný, je to marný, je to marný. Točit dvojky komedií tak, že se pokusíme zopakovat vtipy z jedničky, akorát v jinačím kabátě prostě nefunguje. Dialogy jsou při nejlepším trapné, každá potenciálně vtipná scénka je roztažená do nesnesitelné délky a hlavně základní premisy filmu (cestování časem/budoucnost) přinesou jen málo zajímavých nápadů a i ty zašlape postupně do země scénáristická neschopnost a trapný fekální humor. I to cestování časem je většinou úplně blbě a nedává smysl. Jednička byla docela zajímavá a originální. Dvojka je katastrofa. Snad někoho nenapadne v tom pokračovat. A jestli tak, snad zase s Johnem Cusackem. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Výlet do budoucnosti už neni tak zábavnej, jako výlet do minulosti. Možná je to taky tim, že chybí John Cusack a Rob Conddry už nehraje snesitelnýho, ale nesnesitelnýho idiota. Pár nápadů se přece jenom objeví (TV soutěž, "myslící" auta) a člověk se občas zasměje hlavně tomu, co předvádí Craig Robinson, ale nevtipnejch / trapnejch momentů taky nebylo nejmíň (vulgární humor tentokrát nevycházel). Třetí hodně slabá hvězda za obnažený pěkný buchty. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • V tejto časti sa už neobjavil herec John Cusack, pretože jeho postava bola nahradenou inou. (Hudakfilms)

Reklama

Reklama