Reklama

Reklama

Jedná se o českou verzi britské televizní pěvecké soutěže Pop Idol. Z neznámých amatérských zpěváků se díky televizi stávaly známé tváře, které lidi prosili o podpisy. První řada v roce 2004 u nás byla oblíbená. Diváci posílali hlasy pomocí SMS a telefonátů a dva s největším počtem hlasů postoupili do finálových kol. V první řadě postoupilo do finálových kol 10 účastníků, ve druhé 12 a ve třetí, která byla vysílaná v roce 2006 10 účinkujících. V každém finálovém kole opět hlasovali diváci a účastník s nejmenším počtem hlasů byl vyřazen. Vítězem se stal ten, který zůstal jako poslední nevyřazen; od producentů, kteří jsou partnery soutěže, dostane smlouvu na vydání alba. (duklak2)

(více)

Recenze (219)

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně trapná soutěž,neskutečné nafouknutá mediální bublina,kolem který se jen točí neskutečný prachy! Vždycky jsem si říkal,jak mi je líto rodičů náctiletých holčiček, co doma bědovaly a naříkaly, ať jim rodiče koupí kredit,že potřebujou podpořit svého miláčka SÁMERA KRYSU...pak nemáme mít nejdražší operátory v Evropě,když náš stupidní národ utratí miliony za SMSky kvůli nějaký stupidní soutěži,njn s jídlem roste chuť --->tohle a jim podobný srágory--->odpad jak vyšitej! ()

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Teď mluvím hlavně o poslední řadě, i když první byla nejlepší. Mám ráda hudbu, a v poslední řadě SuperStar bylo spoustu zajímavých talentů, kteří si vybírali pěkné písničky a bylo občas opravdu zážitek, slyšet jejich podání těchto songů. Dále mám ráda pana Haberu :) Takže jasná volba na nedělní večer :) ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Přesto, že podobný typ pořadů není ani zdaleka můj šálek čaje, první řada mě dokázala zaujmout. Bylo to něco nového, zajímavý formát, dobrá interakce s diváky a nové, sympatické a hlavně neokoukané tváře. Díky tomu všemu jsem první řadu sledoval celou a byl jsem i lehce napjatý a zvědavý, jak to bude pokračovat. Bohužel další řady byly horší a celý formát se ještě více odklonil od mého zájmu. Z druhé řady neznám už ani jedno jméno. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Jedna z prvních těchle soutěží v ČR a výkony soutěžících byly opravdu skvělé. Aneta se předvedla velice dobře a myslím že ani dodnes se nemá za co stydět! Na druhou stranu soutěž totálně trapná, která nemá žádný kulturní význam a nepřinese nám ani talenty protože, po většine z nich po roce ani pes neštěkne! Pračka na peníze, která tu nemá co dělat! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Vše co se týká hudby či zpěvu mě zajímá, takže jsem viděl všechny díly všech sérií a můžu říct, že když opominu moderátory a silně subjektivní názory Soukupa a Osvaldové, tak to bylo super. Zpěváci někteří excelentní, někteří nic moc, ale to k tomu patří. Ve 3. sérii to moderování zachránil Leoš Mareš, kterýmu tyto pořady jednoduše sedí. A na závěr si troufnu vyjmenovat pár lidí, kteří se chytli a je o nich slyšet jak v pozitivním i negativním: Aneta Langerová, Šárka Vaňková, Tomáš Savka, Sámer Issa, Míša Nosková, Petr Bende, Vlasta Horváth, Ali Amiri, Bára Zemanová. Kupodivu o Zbyňkovi Drdovi jako vítězi 3. řady není slyšet vůbec. Z těchto lidí bych udělal ještě menší výběr, protože spousta z nich zapadla do muzikálů a ty já nesleduju. Takže pro mě nejvýraznější: ANETA, PETR BENDE a bohužel hodně je slyšet i o SÁMEROVI. Ale to je vlastně úplně jedno. Hodnotím pořad a ten si ty 4 hvězdičky ještě zaslouží. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (20)

  • V roce 2004, kdy se pořad vysílal, se na každý díl dívalo více než 2 900 000 diváků u televizorů. (TheSlezy)

Reklama

Reklama