Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

První řada byla jak rána z čistého nebe. Naprosto něco nového, a jedna z mála přiležitostí, kdy Prima ve sledovanosti totálně zbourala konkurenční Primu s jejím Big Brotherem. K tomu se přidali ještě vcelku přijatelně šílení soutěžící. V dalších řadách už se však dostavili klasičtí egomaniaci a ztracené existence, a kvalita šla do háje... ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Není tajemstvím, že o vítězi čtvrté řady je samozřejmě rozhodnuto již od první chvíle. Lidé sympatizují s impulzivním, psychicky labilním cholerikem, který si dobrovolně rve do anusu údy senilního Španěla či jiných zazobaných bukvic a orgasmy prožívá zásadně během hysteráků. Ono je ovšem těžké si vybrat správného favorita z panoptika obskurních existencí, jako je pekáče lízající Pája, incestní nehoda Romana, nebo třeba Lucie, hermafroditní prznitelka psů s inteligencí plísně. Což o to, řada inkontinentních mentálů žhaví mobilní přístroje o sto šest a všechny drobné, co dostali od státu na pleny, cpou do kapes produkci, která za to zařídí jedné psychicky rozházené buzně Prima dovolenou. A o to přeci jde. ()

Reklama

BluT 

všechny recenze uživatele

Lol. Tak to mě ani nenapadlo, že to tady bude. Dík, Dánku. No, přiznám se, první sérii jsem sledoval. Viděl jsem to někdy předtim v zahraničí a dost mě to zaujalo a těšil jsem se až to bude taky v Česku. Ze začátku to bylo něco novýho a drsnýho, ale postupem času to dost ztratilo šťávu. Ale dám 4 hvězdy. Je jich tu málo:) ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

První řadu VV jsem doslova a dopísmene žral ! Na další řady jsem se vysral a vůbec toho nelituji ! Přišel jsem na to, že je to opravdu velká hloupost a ztráta času to sledovat ....... ostatně...... myslím si, že to později napadlo všechny "žrouty" tohodletoho "skvělého" pořadu. Na televizních obrazovkách to bylo něco nového, takže se každý rád koukl. Byla to příjemná zkušenost a nelituji toho, že jsem se na to díval ....... 3hvězdičky dávám jen za první řadu !!!! ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Všichni kdo se na to tehdá koukali, tak tomu teď dávají odpad! A ti co to hltali extra, tak tomu dávají jednu hvězdičku! Jako první reality show to docela ušlo! tenhle žánr opravdu nemusím, přijde mi ubohý a nejvíce ti co se na to dívají! proč jsem se tedy na to tehdá díval taky? sám pořádně nevím! Zvědavost, nuda, obojí? Nakaždý pád ke konci už jsem byl poměrně vtažený do děje! Ale příště snad odolám sledovat stupiditu podobného charakteru! Doufám:) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)

Reklama

Reklama