Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Sifaka 

všechny recenze uživatele

První série byla výborná, dobrý výběr soutěžících, neokoukané téma a hlavně soutěžící nevěděli do čeho jdou a chovali se přirozeně, kdežto v druhé a hlavně v třetí sérii to bylo hrozné, jak se snažili soutěžící , aby dostali co nejvíc hlasů a tak se přetvařovali atd. První série byla fakt klasika a určitě si všichni ještě vzpomenou na praštěnou Regínu s nožem, Vladka, který se ostříhal,pěknou( i když naivní ) Katku a Zvěřina z Václaváku ... 1. série ****, 2.série **, 3.série * . ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Za prvu seriu, ktora je nezabudnutelna... Ja ako psycholog-socialny pracovnik vnimam kontajnerove reality show velmi pozitivne, pretoze ma bavi sledovat obycajnych ludi ako zvladaju extremne situacie. Ano, pobyt v dome je extremna situacia a hlavne extremna v tom, ze ste tam s ludmi, o ktorych by ste bezne v zivote ani len nezakopli :) "Ja, Petr Zverina z Vaclavaku" Hrozny clovek, fakt, ze jo :D ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Dycky se těšim, až to z TV konečně zmizne a přestanou nás otravovat trapnejma lidma, situacema, kecama a Pergnerovou. Nejhorši je, že spíš než soutěžící, to kurví ten štáb, kterej jim vymejšlí naprosto dětinsky nebo dementní ukoly. A lidi jim to asi žerou, protože dycky vykopnou ty normální lidi a vyhraje nějakej kokotus nebo pipiča... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Na Vyvolené nikdy nezapomenu. Viděl jsem skoro všechny díly ze všech 3. sérií, včetně všech castingů. Psal se srpen 2005 a na Primu vtrhla jakási reality show, která bude o tom, že se zavře skupina lidí do vily a budou sledováni kamerami. Mě nějak pořád nedocházelo, co to vlastně bude za show. Už při castinzích mě to velmi chytlo, protože do vily postupovali takoví týpci, jaké si jen s těží představit a jen tak na ulici je nepotkáte. První řada Vyvolených měla neskutečnou výhodu v tom, že tam byli velice zajímaví a rozdílní soutěžící. A já vám je teď trochu představím. Vladko: Afektovaný homosexuál, který každému řekne upřímně, co si o něm myslí. Jeho láska Michal. Pro mě ze začátku nezajímavý, ale postupem času jsem si ho velmi oblíbil. Hlavně ty řeči o jeho studiu a rozvozu po nocích luxusních společnic. O kterých prý nevěděl. To mě velmi pobavilo. Hans: Na první pohled zločinec. Ale při bližším seznámení velmi hodný a příjemný člověk, který rád pomůže. Regina: dominantní to žena, ale pro mě moc mužský typ. Katka: Osobnost s tou největší naivitou, jakou jsem kdy spatřil. Emil: Pracovitý horník, velmi upřímný chlap snědé pleti, který by pro výhru udělal cokoliv. Monika: Pro mě velmi, ale opravdu velmi brutálně nesympatická a troufám si tvrdit, že větší krávu jsem za čtvrt století co obývám tuto Zemi nepotkal. Jindra: "Špína", týpek, který mě velmi bavil. Stačilo jen, aby řekl nějakou větu a už v ní byla nějaká hláška. A nejlepší na něm bylo, že on ani nevěděl, že hláškuje:-). Velmi mě připomněl Matěje z české komedie, která se jmenovala Matěji, proč tě holky nechtějí? Saša: Taky borec, kterého jen tak nepotkáte. Klidný a velmi zvláštní. Věra: Správná máma své dcery Nikoly. Martin: Pro mě nesympatický realitní makléř. Rozhodně bych od něho žádný byt nikdy nekoupil. Petr: DJ, který jezdí na babetě. Chlápek v show sice zábavný, ale jinak na pěst. Wendy: Nádherná boubelka, která své přednosti ukázala až po vile:-). A rozhodně se nemá za co stydět. Rosťa: Velmi nudný a ničím zajímavý šampón. A Hanka? Nebýt googlu, tak si na ni ani nevzpomenu! Popisovat ji nebudu, protože fakt nevím, co bych o ni měl napsat. Památné momenty: Vladkovi vlasy a hádky, stěhování na Slovensko. Vítězem se stal zaslouženě Vladko. To finále a jeho sesypání bylo něco neskutečného. První řadu hodnotím jasnými pěti hvězdami. Druhá řada byla o něco horší, ale též se na ni dalo dívat. Hlavně díky Plutovi, Pavlovi, Tonymu, Pitymu, Jakubovi Kubovi:-) a Sanny, která tam byla asi za čtyři soutěžící:-). Pamatuju si její medailonek jak tam "závodila" autem. Neskutečně jsem se smál a v hlavě mě vrtalo, co je to za chlapa:-). Hned mi bylo jasné, že ji díváci pošlou do vily. Druhou řadu hodnotím 3 a půl hvězdami. No a třetí řada po delší době nudila. Hlavně po odchodu Dana, který by nejraději každého zboxoval. A dokazuje to i v současnosti. Tato řada ode mě získává dva a půl hvězdy. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

První řada naprostá pecka, když se občas kouknu na ta stará videa, vždycky se nestačím divit - dal bych jí 5* okamžitě... :) Krom toho výborná Tereza Pergnerová. Jen ty dvě další řady už bohužel nestály za nic. // Po větší pauze jsem hrozně rád, že startuje čtvrtá řada. Jestli bezduchou oddechovku, tak tohle. A soutěžící vypadají slibmě... :) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - SNĚDLO SE:
    230ks JOGURTŮ
    159 tabulek ČOKOLÁDY
    326Kg brambor
    42kg Kuřecího.masa (duklak2)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)

Reklama

Reklama