Reklama

Reklama

StarDance aneb když hvězdy tančí

(pořad)
TV spot 2
Taneční / Hudební / Soutěžní
Česko, 2006, 63x75 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Marek Eben (moderátor), Tereza Kostková (moderátor), Aleš Háma (moderátor), Mahulena Bočanová, Jan Čenský, Jana Švandová, Roman Vojtek (více)
(další profese)

Známé české osobnosti pod vedením profesionálních tanečníků pilně trénovaly, aby zaujaly nejen porotu, ale především diváky. Předváděly brilantní taneční kreace, které byly v mnoha případech vykoupeny desítkami bezesných nocí, litry potu a modřinami. Těšit se můžete na skvostné taneční výkony, světové hity v atraktivním podání Martina Kumžáka a jeho Moondance Orchestry, luxusní zábavu, výroky nesmlouvavé odborné poroty i hlášky pohotových moderátorů! (Magic Box)

(více)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (255)

sskrblik odpad!

všechny recenze uživatele

Raz dva tři ča ča, raz dva tři měla tanga, raz dva tři samba Deža Féró.... to spolu roztáčejí na pangejtu. Kůl podíváná u které se dá snad jen ocenit necudné kostýmy tanečnic. Marek Eben už je dávno za zenitem a jeho vtípkům se už ani nikdo neuchechtne, spíše se mu akorát tak navalí. Tehnle způsob sobotní večerní zábavy zdá se mi poněkud nešťastným. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ze StarDance jsem nikdy neviděl v kuse celý díl, přesto si dovolím hodnotit. Protože jsem viděl spoustu jednotlivých fragmentů, obě naše babičky to rády sledují a občas o tom mluví. Také jsem viděl mnoho rozhovorů v různých talkshow, kde se k tomu stočila řeč. Jde o osvědčený koncept ze zahraničí, který se velmi dobře podařilo přenést k nám na obrazovky. Formát pořadu dokáže napnout, Marek Eben jako moderátor je extra třída a známé osobnosti přitáhnou diváky. Vcelku je to velmi dobrý a úspěšný mix. Za mě je tu jeden zásadní problém, moc mě nebere tanec, proto zůstávám na dvou hvězdách. Koho tanec baví a rád jej sleduje, může si připočítat další dvě hvězdy. ()

Reklama

baroko odpad!

všechny recenze uživatele

Za normálních okolností bych si tohoto pořadu vůbec nevšímal a nehodnotil jej. Ale protože jsem nucen se každou chvíli dívat (či vypínat zvuk) na monstrózní prezentace tohoto vrcholu všech kýčů, smyslného bláznění a stále divočejšího producírování, této oslavy plytkosti, a to vše na veřejnoprávní televizi, na kterou musím přispívat, pak hodnotím tak, jak jsem hodnotil. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Největší problém tohoto pořadu byl, že nevyhrála nejlepší a to Zuzka Norrisová... Přesto Batulkové lze pouze pogratulovat. Jinak to byla zábava opravdu jak kdy a některé páry byly celkem nudné. Naopak Norrisová předváděla nádherný tanec s trochou improvizace a radosti z tance. Kdyby takových týmů bylo více, určitě by se zvedla nejen úroveň, ale i zábavnost pořadu, v kterém se "jen" tancovalo a Marek Eben vytahoval snad v každé kritické chvíli humor plný nadhledu a přehledu o vkusu diváka. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

V době, kdy nastoupila StarDance, byla zářivou hvězdou na zašlém nebi trapných reality show a všerůzných jiných soutěží posílaných na trh s cílem ukrást lidem sobotní večer. Vcelku originální nápad, hezcí lidé, hezké šaty, skvělá kapela v čele s vynikající Dashou, dobře se doplňující moderátorská dvojice s klenotem Markem Ebenem. To byla první řada. S další přibývající samozřejmě můj pocit mizí, poněvadž sobotní večery skýtají mnoho zajímavějších možností než jen sledovat taneční páry kroužící po parketě. Zvlášť, když u toho někteří vypadají, že upadnou... :-) ()

Galerie (2 343)

Zajímavosti (44)

  • Natáčení pořadu probíhalo v barrandovských studiích, protože studia České televize na Kavčích horách neodpovídala rozměrům nárokovaným vlastníkem licence, kterým byla BBC. (JoranProvenzano)

Související novinky

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

Tvůrci Samotářů natočili kontroverzní seriál

24.04.2017

Produkční dům Davida Ondříčka Lucky Man Films má za sebou práci na celovečerních trhácích, jako jsou Samotáři, Jedna ruka netleská nebo Anthropoid. Novinkou v už tak pestrém portfoliu je seriál… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama