Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nechci se přidat k některým zdejším uživatelům, kteří si tu léčí své pošramocené politické srdíčko a hážou moudra... Tudíž se vyjádřím pouze k pořadu, resp. osobnosti VM, s nímž pořad stojí a padá. Oceňuji jeho důkladnou přípravu, styl vedení diskuse, ale mnohem víc bych ocenil, kdyby přitvrdil a dal politikům spapat jejich blátíčko, které za své placené volno ve vládě vypustí svými ústy a činy. Tedy donutit politika vyjádřit se nikoli politicky, ale věcně. To se Wenoušovi dle mého názoru občas nedaří.... ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám chuť něco hodnotit, jen abych se vyhnul učení, a z tohodle pořadu jsem, myslím, viděl dost na to, abych hodnotil. Václav Moravec je skvělý, což o to. Ale pořád je to jen politický diskuzní pořad a ten mě nebude bavit nikdy dost ani na čtyři hvězdičky, natož na pět. A krom moderátora je jediný další důvod, proč ten pořad občas nechám běžet, že v neděli v poledne obvykle není co dělat, než sedět na gauči a čučet na televizi a v neděli v poledne nic jiného prostě nedávaj! ()

Reklama

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Odpady některých místních uživatelů nejsou na místě. Forma a struktura pořadu odpovídá západním standartům, bohužel úroveň hostů, především z politického spektra, odpovídá některým rozvojejícím se zemím východně od našich hranic. Přirozeně z toho vyplývá, že tím nejlepším, co pořad nabízí jsou rigorózní a komplexní apolitické debaty předních odborníků z oblasti zdravotníctví, sociálního systému nebo zahraniční politiky. Ztělesněním úspěchu publicistických pořadů je osoba moderátora. Edukovaný, profesionální a uhlazený Václav Moravec je klíčovým a nezbytným prvkem, zapadajícím do prototypu a schématu moderní politické diskuze 21. století. Absence tohoto pořadu v programové nabídce tuzemských televizí by vypovídala o úrovni, zájmu a vkusu široké veřejnosti o věci veřejné, nikoliv o kvalitách pořadu samotného. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Každý díl je výborně připraven. A i když ti politici pořád melou to svoje a pravidelně odpovídají na něco jiného, Vacláv Moravec z nich dostane aspoň to, že nechtějí odpovědět. A tak z nich kolikrát dělá ukázkové blbce! A navíc Moravec poslouchá filmovou hudbu! Dodatek: Poslední dobou (rok 2010) úroveň Otázek upadá. Moravec už není tak tvrdý, moc netrvá na tom, aby politici jasně odpovídali. Člověk se málokdy z debat, kde jsou jen politici bez odborníků, něco dozví. Snižuju hodnocení na 4*. ()

Xavi6 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle by se mělo co nejdříve smazat, vzhledem k tomu že to nemá nic společného s Československou filmovou databází. Podle mě se zde řeší jen samé ptákoviny, je pravda, že to někoho zajímá, ale já nepotřebuju slyšet neustálé dohady, skákání si do řeči a podobné typy konverzací. Tohle tady nemá co dělat. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Dle svého vyjádření Václav Moravec dostává po každé účasti zástupců Komunistické strany Čech a Moravy v pořadu veliké množství dopisů, že je zločinec, protože prý podporuje zločineckou politickou stranu. (JoranProvenzano)
  • Čas od času se v jiný než pravidelný čas vysílá speciál Otázek Václava Moravce, který je věnován jedinečné politické události, například volbám do evropského parlamentu nebo do poslanecké sněmovny. (Zdroj: wikipedia.cz) (Kmotr76)
  • Václav Moravec poznamenal, že mnohdy nevěří svým vlastním uším, co jeho hosté říkají. Protože prý opravdu se sluchem jisté problémy má, je často překvapen, když zjistí, že slyšel správně. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama