Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický moderátor Václav Moravec uvádí každou neděli debatu českých politiků na aktuální téma. Vyrábí Česká televize. (hrhr2)

Recenze (282)

blitzer 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem se po dlouhé době opět koukl na Moravce a... musím jít s hodnocením zase o 1 bod dolů. Tomu pánovi nějak moc narostla křidélka a z jeho pořadu se stává spíš one man show. Myslel jsem, že moderátor (u politických diskusí zvláště) má být nestranný a má klást otázky. Pan Moravec ale občas prezentuje i své nikoli nestranné odpovědi. Navíc se mi tak trochu zajídá celý koncept pořadu - jde do značné míry o laciné píárko pro politické žvanili, které hřeje pocit, že se mohou alespoň jednou týdně ukázat voličům v televizi. ()

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Kdyby každý publicistický pořad u nás vypadal jako tahle "show" Václava Moravce. Bylo zde již spousta pořadů jako Co týden dal či V pravé poledne, které vysílala Česká televize, ale až s profesionalitou, všeobecným přehledem a humorem Václava Moravce můžeme být konečně spokojeni. Co by Nova či Prima dala, kdyby měla takového moderátora! ()

Reklama

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Odpady některých místních uživatelů nejsou na místě. Forma a struktura pořadu odpovídá západním standartům, bohužel úroveň hostů, především z politického spektra, odpovídá některým rozvojejícím se zemím východně od našich hranic. Přirozeně z toho vyplývá, že tím nejlepším, co pořad nabízí jsou rigorózní a komplexní apolitické debaty předních odborníků z oblasti zdravotníctví, sociálního systému nebo zahraniční politiky. Ztělesněním úspěchu publicistických pořadů je osoba moderátora. Edukovaný, profesionální a uhlazený Václav Moravec je klíčovým a nezbytným prvkem, zapadajícím do prototypu a schématu moderní politické diskuze 21. století. Absence tohoto pořadu v programové nabídce tuzemských televizí by vypovídala o úrovni, zájmu a vkusu široké veřejnosti o věci veřejné, nikoliv o kvalitách pořadu samotného. ()

Dr_Bilo 

všechny recenze uživatele

Otázky Václava Moravce jsem na Nový rok sledoval se spadlou čelistí. Pan Moravec bez sebenepatrnější známky únavy vydržel moderovat přes 4 hodiny. Na mě už ke konci bylo té politiky a informací moc a asi půl hodiny před koncem jsem to musel vypnout... Nedovedu si představit nikoho jiného, kdo by tohle zvládl takhle bravurně vést, klobouk dolů. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Hodnotím velice kladně tento úspěšný publicistický pořad. Je důležité mít v každé zemi alespoň jedno "médium", kterému většina politiků dá zelenou a jdou diskutovat, jdou ukázat svou inteligenci a mnohomluvnost..!!! A pan Moravec, východočech, mimochodem, je prostě vzdělaný a bystrý, tzn. dobrou diskusi na úrovni. :-) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Motto pořadu je „Témata, o kterých se začne mluvit“. (Kmotr76)
  • V souvislosti s moderováním pořadu získal Václav Moravec v letech 2007, 2008, 2009 a 2011 cenu Týtý v kategorii nejoblíbenější osobnost televizní publicistiky a v letech 2008 a 2009 cenu Elsa České filmové a televizní akademie v kategorii nejlepší moderátor. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama