Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (298)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobré. Sice jsem se musel pronudit pomalejším rozjezdem a zprvu mi přišly zbytečné i některé osobní peripetie několika zúčastněných, ale pak to nabralo tempo a na konci jsem se dočkal i poměrně citlivého tragického rozměru. Navíc si cením i nejednoznačnosti postav, takže pokud člověk chce, tak se může rozhodnout, komu vlastně fandit, což není pravidlem. Herecky to taky sedlo, ačkoliv jména ve mě na první pohled nevyvolávala velká očekávání. V rámci žánru širší špička. 80% ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nablýskaná a miestami nasilu, miestami naozaj cool variácia na Affleckovo Mesto. Má to rytmus a solídne akčné scény, Idris Elba je bomber, aj Matt Dillon sa snaží, len škoda tých slabo prepracovaných a v závere bezradne odstrihnutých "vzťahových" línií. Nuž a točiť prestrelky so samopalmi a brokovnicami v ratingu PG-13 je svinsky nevďačná vec. Aj divácky. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Bylo těžký si najít mezi nesympatickými policajty a zloději někoho, komu fandit. Pustil jsem si to kvůli akci, té bylo dost a Zoë, která hrála druhé housle. Je to typ vykrádačky, kde je víc skupin zlodějů a poldové. # Kdy už se černoši konečně naučí anglicky?! # příběh 6 | hudba 8 | humor 0 | akce 7 | napětí 2 | pustil bych si znovu 5 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zábavná akční jednohubka,která má všechny atributuy stát se sobotním megafilmem na Nově.Po pravdě,už dluho sem neviděl tolik známých herců druhého sledu pohromadě v jednom filmu.Takers nejsou ničím vyjímečný,přesto mají spád,slušné tempo,dobře zvládnuté akční scény a spolehlivě zabaví.Na 4 hvězdy to sice nestačí,ale zase tolik nechybělo...70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Celkově docela příjemný akčňák, kterému ale chvilku trvá než se rozjede. První půlhodinka se trochu vleče, akce tam ze začátku moc není, rádoby drsný hlášky jsou spíše nechtěně vtipný a kamera se přiliš klepe. Pak se ale zapne do akčnějšího režimu a celé už to odsejpá i přes děravý scénář celkem slušně. Kamera se sice klepat nepřestane, ale akce je i tak fajn a proti poslední půlhodince nemůžu říct ani popel. Je zde navíc výborný Matt Dillon nezvykle v kladné roli policajta a taky neselhávající Elda s Walkerem. Bohužel se zbytkem obsazení už to tak růžové není, to je totiž buď nevyužité (Christensen, Saldana) nebo příšerné (rappeři). I tak jsem se, až na ten začátek, pro jednou celkem dobře pobavil a vypnul mozek. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Jména filmových postav John Rahway, Jake Attica a Jesse Attica jsou shodná se třemi skutečnými americkými věznicemi. Věznice Attica se nachází v severní části státu New York a Rahway je věznicí v New Jersey. (Conspi)
  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Film byl doručen do kin pod kódovým názvem "Wide Ranging". (c.tucker)

Reklama

Reklama