Reklama

Reklama

Každý musí zvládnout sérii překážek a nástrah, vyhraje ten kdo je nejlepší. O vítězi rozhodne závěrečná nejtěžší disciplína.. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

IsaacNewton 

všechny recenze uživatele

Američani jsou prostě cvoci :-) Když to ale bylo americké, sranda nechyběla, moderátoři byli vtipní (ty přezdívky, které dávají soutěžícím!), ale naopak Angličané z toho udělali děsně vážnou věc, což mě namíchlo. Dřív to byla prostě jen srandička, ale v britském podání takové to: "Jak se cítíte?" "Myslím, že dneska nemají ti druzí šanci, protože já jsem sem přišel, abych vyhrál a mám větší vůli, než oni!" "Peter je naivní, myslím, že on skončí jako první." "Největší hrozbou je pro mě určitě Sue..." bla bla epická hudba a hop na obří koule po anglicku! ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Prostě parádní škodolibá sranda, na kterou se dá (jako dnes už na máloco v televizi) koukat velmi dlouho a člověka to pořád baví. Vždyť kdo by si nechtěl vyzkoušet obří koule, nebo šílený zametač. Jo, občas jsou tam docela smrťáky a zajímalo by mě, kolik lidí za díl se tam zničí, ale určitě bych tam s nadšením vlétl, kdybych měl možnost. 100% ()

Reklama

kajda.l

všechny recenze uživatele

Mé cynické já, si v tomto pořadu rozhodně přijde na své (jen kdyby občas ukápla taky červená, byl bych spokojenější). Ovšem toto mé já se držkopádů nabaží velmi brzy a co zůstane?? No, nezůstane vůbec nic, už prakticky po dvou dílech mi tento pořad nemá, co nabídnout, protože pořád sledujete dokola to samé, jen s minimální obměnou. Za zmíňku snad ještě stojí sympatická,pohledná a velmi pohotová moderátorka Jill a..to je vlastně vše. 60% ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Lidé pořád brblají, jak je svět hrozný, jak moderní společnost rozhazuje, zatímco jinde hladoví miliony. Já říkám - když už plýtvat, ať to stojí za to! Kde jinde se můžete podívat, jak se na Američany valí kupy plastových nástrah, tuny rajčatové omáčky a navrch tucty dortů do obličeje? Konina je to příšerná a už to znovu nezapnu, ale přiznávám, že po několika lahvích to musí být zábava jak řemen. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jednou dvakrát je vtipné sledovat jak ochráničovaní lidičkové naivně se úmyslně stylizující do nějakého symbolu padají v různě krkolomných pozicích do vody či blátivé kaše, jsouce na hlavu poraženi opolstrovaným mechanismem či překážkou... ale jakýkoliv další díl je totální ztrátou času a adorace tohohle kusu jako hitu sezóny je jen důkazem úpadku nejenom zábavy, ale i hodnot. Tady totiž nejde o fyzické schopnosti, šikovnost nebo překonávání sebe sama, tak zkrátka není tahle v obřích uvozovkách psáno "soutěž" nastavena. Tady se prostě padá na držku, a to je vše, přátelé. Je to zhruba stejně zábavné, jako když se v počátcích kinematografii narvané sály lámaly smíchy nad dortovými bitvami...ale my narozdíl od tehdejšího diváctva tenhle model strašlivě dlouho známe, takže co to jako má být, ptám se? Jediný, kdo si zaslouží respekt, jsou komentátoři, kteří neúnavně sází i relativně vtipné komentáře blb za blbem, díl za dílem. Jako sociální experiment by to asi bylo zajímavé, to by ale nesmělo jít jen o klon japonského úletu známého jako Takešiho Hrad. Naprostá zbytečnost, 20%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama