Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fifinka má narozeniny, a tak pro ni její přátelé vymyslí výlet do Prahy na výstavu z doby císaře Rudolfa II. Když dorazí, nechce se jim stát dlouhou frontu na vstupenky a rozhodnou se, že půjdou na prohlídku Zlaté uličky. Potkají podivného lva, ten je zavede do hrobky českých králů na setkání s Rudolfem II. Císař jim vysvětlí, že byl lehkomyslný a zapletl se s magistrem Kellym. Dal mu dokonce královské slovo, že pokud mu do několika dnů přinese kámen mudrců, může chtít cokoliv. Kelly chce samozřejmě královskou korunu. Rudolf II. se na doporučení svého rádce chce vydat do budoucnosti, aby od kamarádů ze Čtyřlístku získal kámen dřív než Kelly. Problém je v tom, že Myšpulín ani ostatní si nejsou vědomi, že by ho vlastnili. Pak si Myšpulín uvědomí, že kámen mudrců skutečně má, neboť ten spadl z nebe v den Fifinčiných narozenin a doslova si Čtyřlístek našel. Císař ani jeho přátelé ještě nemají vyhráno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (349)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Otravný product placement by se dal se skřípěním zubů i skousnout, kdyby Čtyřlístek sršel akcí, humorem, napětím...ale tohle byla prostě nuda, kterou nezachránila ani ta plejáda dabujících hereckých hvězd. Že jsem u toho usínal, to bych ani nepočítal, ale že šel synátor 3 x na záchod a měl 2 dotazy, jestli už to bude končit, to už je neodpustitelné, protože na záchod chodíváme obvykle jen jednou a dotazy na konec nejsou. S největším sebezapřením a za čisté hajzly v kině Réna dávám za dvě hvězdičky, ale s odřeným Myšpulínem teda. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Na čtyřlístek jsem se spíše podíval z nostalgie. S touhle partou jsem prostě prožil dětství a komixy, které jsem ve velkém kupoval mám pořád doma schované. Dětem se to bude nejspíše líbit, ale mělo to své mouchy. Především zkrácení stopáže tak o 15 minut bych uvítal, protože ke konci se to už dost táhlo. Co se ale povedlo to je jednoznačně dabing známých tváří i hudba, takže pro mě vcelku 3 s odřenýma ušima. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Čtyřlístky jsem jako malej četl. Když jsem se dozvěděl o filmu, tak jsem si říkal, že ho chci vidět. A tohoto se mi dostalo. Nápad není až tak špatný, ale má svoje trhliny. Animace je hrozná a to už i na český film. Ale je to vtipné a rozhodně se na to dá dívat. Prostě je to průměrný film, na který se klidně podívám ještě jednou. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Jako mnozí zdejší uživatelé, i já jsem vyrostl na kreslených příbězích Čtyřlístku, takže jsem s napětím a dychtivě očekával, jak moji dětští hrdinové "obživnou", budou se pohybovat a mluvit. Animace mě potěšila, příběh se mi jevil dost překombinovaný a pro děti možná trochu méně pochopitelný. Pro dospělé se zde vyskytlo naopak příliš mnoho logických chyb či dějových nedostatků (či rovnou hloupostí - viz práce Policie). Co mě ale štvalo nejvíce, byl děsný PP, rvát dětem do hlavy od malička reklamu mi přijde zrůdné a odsouzeníhodné. Celkově pro mě slušný pokus o český animák, pokud bude někdy pokračování, dám Čtyřlístku ještě šanci. ()

Historik 

všechny recenze uživatele

Má to hlavu a patu, ale pro cílovou skupinu, tedy myslím děti od 6 do 9 let, je to moc překombinované. Pochybuju, že to děti mohou celé pochopit. Také jsem měl pocit, že to celé mohlo být trochu živější. Zkrátka, i když je všechno vlastně v pořádku, výsledek stejně není ideální. Ale na nějaké zatracování to zdaleka není. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (21)

  • Michal Žabka si dle svého vyjádření komiksy „Čtyřlístku“ prohlížel již v době, kdy ještě ani neuměl číst. (JoranProvenzano)
  • Ve sněhu nejsou vidět ani známky po klouzání nebo chození, přestože se v něm hlavní postavy vyvalovaly. (karlik4801)
  • Ve filmu se objeví 60 postav. (M.B)

Reklama

Reklama