Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Elektřin komplex, ač se to může zdát, není nešikovnost při práci s AKU nářadím aneb Lola mučí o život.. Na debut řemeslně vyzrálé, v pár jednotlivostech i vcelku originální, celkově však (i přes snahu dostat se dlouhými záběry někam hloub) nic nového pod torturovým sluncem. Plesová linie hulícího nešuka a jeho EMO dračice mi přišla navzdory kritice patřičná, neboť nádherně rozmělnila dějový stereotyp - Sean Byrne by si klidně mohl najít uplatnění v komediálních dramatech ze středoškolského prostředí. Jinak se mi chce věřit, že se nejednalo o reprezentativní vzorek australské ženské populace, i když, vzpomeňme si třeba na takového Krokodýla Dundeeho. Jestli měl volit mezí tímto, pevnými půlkami svého aboriginského parťáka a nějakým přítulným vačnatcem, není se co divit, že sáhl po Američance.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Australané mají mučící filmy očividně rádi. Zde se setkáváme s jednoduchým příběhem o mladé dívce, které není dobré říct ne, když Vás pozve na maturiťák. To udělal Brent a skončil připoutaný v jedné místnosti s ní a jejím silně úchylným otcem. Následuje mučení pomocí vrtačky a jiných nástrojů a pro fajnšmekry se zde najde celá řada chuťovek. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Připomíná Misery nechce zemřít, zhrzená, celým světem přehlížená a v mučení si libující tatínkova princeznička maximálně krutě trýzní ty, které miluje, respektive ty, o kterých si myslela, že je miluje, dokud nezjistila, že jejím vysněným princem není nikdo menší než... a víte vy co? Zjistěte si to sami! A schválně, co řeknete. Že by stejně jako já: holko v růžovém, holko v růžovém, ty jsi vážně ukázkový případ pro psychiatra, tobě už nepomůže nic než lobotomie? 80% Horror Season Tour 2016 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Robin McLeavy se dle režisérových instrukcí na svou roli připravovala vyhledáváním informací o sériovém vrahovi Jeffreym Dahmerovi, dále také musela zhlédnout filmy Misery nechce zemřít (1990), Takoví normální zabijáci (1994) a díla Quentina Tarantina.Takže solidní příprava a taky podle toho vypadal výkon.Ale podle mě ještě lepší výkon předvedl John Brumpton v roli psycho otce.Výkon hodný oscara. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kdyby nás letos nepřekvapil Srpski film, byli by The Loved Ones nejlepším exploitation hororem roku. Bárbíny jsou trhlý, já to říkám pořád... A mimochodem, ten film má úplně skvěle "hororově" použitou písničku (s odstupem několika dnů považuju onu scénu za jednu z nejsilnějších, co se letos v hororech objevila). Scénář není zrovna vynalézavý, několik příjemně svěžích momentů se ale najde. Co se brutality týče, nejsou The Loved Ones žádným extrémem, dosti zvrácená atmosféra vzniklá vztahem Tatínka, Princezny a ostatních členů domácnosti však dělá film víc než zapamatovatelným. U mne spokojenost. 8/10 Horror movie of the year ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Brent (Xavier Samuel) má nad svojou posteľou zavesený obal z prvého albumu skupiny Metallica s názvom "Kill' Em All". Je na ňom kladivo v kaluži krvi - odkaz na ďalší dej. Taktiež tam má plagát k albumu "Amnesiac" od anglickej kapely Radiohead. (lackroon)
  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Reklama

Reklama