Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (146)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Srovnání s několika filmy je bohužel víc než nutné, protože jedinou, ale fakt základní chybou filmu, je její neoriginalita a vyloženě vykrádání scén, které někdy působí i vizuálně podobně, jako v některém filmu,který vznikl před tímto ... To je základní chyba filmu a bylo to tak moc, že to ten stupínek strhává a za plný počet to není ... Vpomeňme Texas Chainsaw Massacre, The (1974), Hostel (2005), Á ´LInterieur (2007), Frontier(s) (2007) a Timber Falls (2007). A to jen například, těch vykradených scén z horrorů zde je mnohem více ... škoda, filmaři mohli předvést aspoň trochu inteligence a nastavit děj, místo a postavy trochu jinak a bylo by to pro diváka jako jsem (napříííklad ... ) já, úplně něco jiného .. No ale jiank? Barák zamčený na zámek, šílená pošahaná agresivní rodina. Několik mladých lidí, kteří se sem dostali kvůli záchraně dívky na silnici (pro dobrotu pod motorovku ....) (neberte stopařky ...) a pak mega krve, násilí, GORE,GORE, psycho, násilí a pak poslední třetina filmu, kdy se konečně zbylá partička obětí dostane trochu do formy a začne se bránit ... v tu chvíli to teprvá začne!! Masakr jako prase a to co tam třeba hlavní hrdinka provede všechno s hlavní záporačkou mi chvíli způsobilo v hlavě otázku, kdo skutečně je ten záporák a kdo obětť... Motorová pila, bodné a sečné nástroje, nějaká ta magnumka, brokárna, samurajský meč, turecká šavle, kuše, podpatek dámské boty, plyšák na tužce, nejlepší zlomení vazu otočením hlavy do strany, jaké jsem kdy viděl (překonává i bojové karate/kung-fu filmy!!), jeden nečekaný porod, porozené dítě uprostřed toho všeho chaosu a megabrutální vřavy, docela nadějní policisté, co se neserou ... Je toho spousta, co se mi fakt strašně líbilo ... DOPORUČUJI pro otrlé diváky!! Od 18 let, nikoliv pro slabé povahy!!!!! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Áno - parádne červená záležitosť a s pribúdajúcou minutážou úroveň červenej stúpa....je mi jedno , že si pri sledovaní spomeniem na " FRONTIERS " - " INSIDE " a kopu iných " REDFLICKov "..na krajinu pôvodu je to zručne natočená mäsiarčina a je jasné , že celá tá snaha bola venovaná len a len fanúšikom... ak pridám krajinu pôvodu - tá 4ka tomu svedčí. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Příběhově slabý odvar již mnohokrát viděného. Jenže tenhle film na příběhu nestojí. Ke konci již jsou dům a postavy pěkně zalité krví, tou se opravdu nešetřilo. Čekal jsem trošku hustší gore, ale pár dobrých scén jsem se přeci jen dočkal. On je to takový slušný průměr, i přesto bych asi více věcí zkritizoval než pochválil. S logikou si filmaři moc hlavu nelámali. Lidi, kteří v jedné scéně jsou v jisté situaci, jsou takřka hned po střihu v situaci úplně jiné a naprosto nelogické, párkrát se tam pořád objevovaly postavy, o nichž jsem si myslel, že už jsou dávno mrtvé. Mám dojem, že počet zabití neodpovídá počtu původně živých lidí (možná bych si i vsadil na to, že někoho prostě v tom filmu zabili dvakrát). Ten film je strašně ukřičený, postavy tam neustále velmi nepříjemně řvou a to i v situacích, kdy to není moc třeba, ale zřejmě se to odvíjí od lokální povahy. V jedné scéně být já spoluobětí dvou vřískajících týpků, sám bych zašel za hlavní záporačkou a požádal ji o nůž, abych je umlčel. Hlavní záporačka je téma samo o sobě, divně vypadá, ještě divněji mluví a je vlastně taková celá divně nesympatická. Doslova z ní to zlo čiší, vším možným signalizuje, co se od ní dá očekávat, takže pochyby a nechápavost, proč oběti u ní v domě zůstávaly, se stanou asi takovým koloritem tohoto filmu. Ale pokud jste vyznavači asijské ženské krásky v kombinaci s litry krve na metr čtvereční prostoru a rajcují vás souboje žen s meči a motorvými pilami, klidně do toho. 2,5* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Macabre je zřejmě Nejlepší Asíjský gore/slasher/exploitation!! Přesahuje nemožné a přináší nám to, co očekáváme v tomhle žánru! Perfektní scény, pořádná dávka napětí, která vás donutí se koukat až do závěrečných titulků! Rozbíhá se to pomalu, ale od 20 minut to Začne! Vraždění a rozlévájící se krev po celém domě pokračuje až do úplného Konce bez jakýchkoliv přestávek! Každý ve filmu utrpěl četné zranění, každý je prosáklý krví a bojuje do posledního Dechu! Ve filmu je možné vidět: Lámaní vazu, utržené hlavy od těl, střílení z kuší, hrátky se samurajským mečem, řezání končetin motorovou Pilou, střelba z brokovnice, zkratka všelijaké vražedné zbraně na, které si člověk dokáže jen vzpomenout! Celé to působí reálně, chválím výtečnou práci maskérů! Závěrečný Fight je Highlight filmu a přehnanější BloodBath jsem doposud neviděl ! Film není pro těhotné ženy a pro lidi se slabši Povahou !! Pro mně top 10 Horor, co jsem kdy viděl ! Pecka! ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že je to krvavé, naozaj veľmi krvavé a brutálne, tvorcovia poznajú isté hranice a chápu, že oveľa účinnejší, ako otrocká popisnosť a podrobné zobrazenie násilia, je náznak a vnuknutie. Hoci postavy v príbehu nemali osobitne prepracovanú mytológiu, obsahovali určite niečo tajomné. Evidentné to bolo až vtedy, keď sa objavili na fotografiách z konca 19. storočia. Najviac rušivo však vyzerala Darah - matka podivnej rodiny. Trochu pripomínala azijského ducha - divokú čiernovlásku s vypúlenými očami, ktorá lozí po stene. Ona však stála pevne na zemi a to bolo na nej najstrašnejšie. Mala v sebe čosi neživotné, nepozemské a nadprirodzené. Zaujímavý film. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)
  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)
  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)

Reklama

Reklama