Reklama

Reklama

Texaský kat

  • USA Texas Killing Fields (více)
Trailer 1

Texas City, Texas. Detektivové z oddělení vražd se potýkají se sérií nevyjasněných úmrtí, ke kterým v posledních letech došlo v bažinaté oblasti zvané Vražedná pole. Pragmatický detektiv Mike Souder (Sam Worthington) a jeho newyorský kolega Brian Heigh (Jeffrey Dean Morgan) jsou jednoho dne povoláni k případu pohřešované dívky ze sousedního okresu. Nemají žádné stopy, dokonce ani tělo nebylo objeveno. Když ale zmizí Anne (Chloe Moretz), mladá dívka, kterou si Brian vzal pod ochranná křídla, oběma detektivům je jasné, že Anne musí hledat někde v polích. Ani jeden z nich ale neví, jestli se z Vražedných polí někdy vrátí… (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá detektivka, která plyne ve velmi podmanivém plíživém tempu. V příběhu není ani tak rozhodující vypátrání a nalezení vraha, který je vcelku jasně předvídatelný, ale především v mikropříbězích všech zučastněných postav, jejichž motivy jsou tou pravou zápletkou. Mimoto mám slabost pro filmy z prostředí jihu USA, močály, Mississippi, New Orleans a tak podobně. Dám tomu nějaký čas a mrknu se ještě jednou a možná přidám pátou hvězdu. Upozornění: film má příšerný český dabing, takový silně afektovaný. Proto doporučuju originál. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Temná detektivka, kde se střílí jen když se musí. A moc těch příležitostí není. Vyšetřování vražd mladých dívek má svá úskalí a složitost, ale vyšetřovatelé si s tím postupně poradí. Napínavá až mrazivá atmosféra nenechá diváka klidným a pohrává si s jeho plnou nedočkavostí konečného dopadnutí zločinců. Kdo očekává rvačky a bezduché přestřelky bude zklamán. Tady jde o poctivou detektivní práci. Takových filmů už dnes opravdu moc není a je to škoda. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

To se takhle jeden podle traileru těší na konečně výživného masouna a jeho toužebná očekávání spláchne během chvíle do hajzlu sociální melodráma Texaské vražedné nudy. Chtěl jsem, kurva, dalších Sedm a dostal jsem sociologickou studii texaských pouličních negrů, otapetovaných smažek, dementních vidláků a dětí z rozvrácených rodin, jejichž matky v alkoholovém oparu marně vzpomínají, který z nemytých, umaštěných muklů s vyhnitými zuby jim ten bonus v děloze vlastně nechal. A vůbec, jsem nasraný, otrávený a ani trochu se mi o tom s vámi nechce bavit! ()

KOZEL84 odpad!

všechny recenze uživatele

Tahle země není pro starý ani mladý a tohle je ten nejhorší bordel (''scénář'') jaký sem kdy viděl.Morgan je opět ''neviditelný muž'',Chastain přehrává až hrůza (stihne to za svých pět minut) a Worthington by někomu furt něco strkal do prdele.Škoda,že tam neposlal Donalda F. Ferraroneho (člověk co to napsal),který je podle všeho těžká schíza a asi takový vypravěč jako já astronaut.Celé to všem dokonale zkurvil,páč zbytku bych snad aspon' ty 2 dal!Neuvěřitelné WTF a vypravěčské dno! ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Některý filmy by člověk měl sledovat slepej, poslouchat hluchej a to jen pod podmínkou, že před tím asi nikdy žádnej jinej film neviděl a neslyšel, pak je tohle pětihvězdičkový luxus. Nevim, co to mělo být. Atmosférou si to až neuvěřitelně neúspěšně hrálo na Sedm, onou sociální tématikou v čele s teenagerem, kterej nic nemá, nikdo ho nechce a snaží se přežít, to pravděpodobně aspirovalo na druhý Winter's Bone - opět nesmírně neúspěšně. A do toho všeho máte dva vyšetřující policisty, kde se jeden permanentně vzteká a druhej nic nedělá, k týhle směšný dvojici připočtěte totálně zbytečnou a přehrávající Jessicu Chastain a máte výsledek, který dost pravděpodobně nestojí ani za tu jednu hvězdu. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Původně měl film režírovat Danny Boyle, ale po jeho odstoupení, byla na režisérskou židli vybrána Ami Canaan Mann, což je shodou okolností dcera režiséra Michaela Manna, který film produkoval. (Riddick77)
  • V rámci přípravy na své role navštěvovaly Sheryl Lee a Chloe Moretz rehabilitační centrum pro drogově závislé. (oje)
  • Film sa inšpiruje sériou desiatok nevyriešených vrážd mladých žien počas niekoľkých dekád južne od Houstonu v oblasti prezývanej "killing fields." Po vydaní filmu sa dokonca podarilo niekoľko vrážd vyriešiť. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Reklama

Reklama