Reklama

Reklama

Muhammad Ali: Tváří v tvář

Obsahy(1)

"Přišel čas uvést věci na pravou míru" Jedna legenda, deset boxerů, žádné zpomalené údery. Jeho výkony otřásly sportovním světem a změnily životy mnohých. Muhammad Ali se stal symbolem boxu. Po letech přichází deset jeho souputníků, nejlepších boxerů, s názory na tohoto boxera. Naprosto otevřená výpověď dokumentuje Aliho jedinečnou cestu sportem, viděnou očima těch, kteří se s ním utkávali. Poznejte pravdivou historii živoucí legendy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

Sign 

všechny recenze uživatele

opravdová legenda, při sledování tohoto dokumentu jsem se úplně stratil v čase, neco tak bechderoucího může být jenom dokument o legendě, Muhammad Ali jestli máme někoho nazvat velkým tak je to Bruce Lee a Muhammad Ali, on dokázal posunout box někam jinam na vyšší úroveň stejně tak jako Bruce Lee Kung Fu, on pomohl své černé komunitě tak jak Bruce Lee číňanům, oba dva jsou legendy pro všechny ve svém oboru a nejen v tom, legendy, opravdové legendy... ()

showxman 

všechny recenze uživatele

Rozhovory s veterány těžké váhy, kteří mají jedno společné - všichni se v ringu postavili Alimu, a teď a nejenom o tom vypráví v tomto dokumentu. Ano je to fajn natočit dokument tímto způsobem, ale na doplnění mi tady chyběly nějaké zajímavé údaje, statistiky, které by proložily vyprávění velikánů boxu. ()

Reklama

MiCM 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní, tady o něm mluví jako o velkém talentu, jinde se říká, že byl naprosto levý na box a je za tím hromada dřiny. Kdo ví no.. Ale perfektní na tomhle dokumentu je, že se podařilo dát dohromady všechny/většinu významných boxerů z té doby a každý řekne svůj názor a příběh.. Šílené pak je hlavně to, že víceméně všichni pocházejí z obdobných extrémních poměrů a neměli to vůbec jednoduché.. Ta motivace je pak nejzásadnější asi v čemkoliv no.. ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nuž na to aký pojem Ali je, prehral toho dosť veľa.Taký Rocky Marciano je proti nemu superborec lebo neprehral ani raz. No menej mlel pántom a to zrejme rozhodlo. Boom okolo Aliho bol taký veľký, že aj jeho úhlavní rivali sa radi vyhrievali na lúčoch jeho slávy. Promotéri, majitelia televízíí a mediálni magnáti si len mädlii ruky.. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, dósť dlhú chvíľu mi trvalo, kým som pochopil zámer tvorcov. Očakával som vyslovene dokument o Muhammadovi Alim, toto bolo kúsok o niečom inom. Bolo to, samozrejme, v prvom rade o najväčšom boxerovi všetkých čias, no bolo to aj o jeho najväčších (pozitívne aj negatívne) zápasoch a súperoch, ktorých výpovede a príbehy dostávajú veľký priestor, čo je fajn. Pôsobilo to prirodzene a úprimne, čo je pri dokumente plus, páčilo sa mi zdôraznenie Aliho výrokov pred zápasmi. Ako vyčítajú niektoré komentáre tu na csfd, chýbalo mi viac sa povenovať Aliho povahe do hĺbky, čo sa skrývalo za tvárou boxera, jeho výrokov vo svete športu, jednoducho, niečo hlbšie. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama