Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poklidnou hladinu života menšího okresního města, které „je dostatečně malé na to, aby se všichni jeho obyvatelé navzájem znali, ale ne zas tak malé, aby o sobě všechno věděli“, jednoho dne rozbouří hrůzný nález. V ordinaci vážené zubní lékařky je objevena mrtvola neméně vážené místní podnikatelky. Vyšetřováním její vraždy je pověřena dvojice kriminalistů Jaroslav Falta (V. Dlouhý ve své poslední televizní roli) a Petr Brouček (M. Dlouhý). Na nich je, aby složitý případ, do kterého je zapletena řada místních známých osobností a který se celý „točí“ kolem luxusního pánského podniku, vyřešili. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (112)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Bratři Dlouzí, tahouni každého filmového kousku, které,když máte štěstí shlédnout pospolu, máte takřka vyhráno. Není tomu jinak ani v Domině, která, ač zahalena do výstředního latex oblečku, nestydí se povysvléknout a dát nahlednout do nitra kvalitní krimi zápletky....navíc je došperkována precizním hudebním doprovodem..hloupý,kdo by odolal.. ()

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že zase hodně povedená kriminálka. A to je moc dobře. Bratři Vladimír a Michal jsou jako vždy perfektní a námět krimi příběhu je hodně zajímavý a neotřelý. Film mě vtáhnul do sebe a vyplivnul mě až po závěrečných titulkách. Uvěřitelná a civilní detektivka, které bych vytknul jen jedno - rozdělování obrazu na několik částí s různým dějem. Bylo nefunkční, nesmyslné a hlavně rušilo. Jinak by to bylo za plný počet. Škoda. Ale jinak smekám.... ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Když člověk přehlédne většinou nesmyslné rozdělení obrazu na více částí, což sice působí docela originálně, ale jinak nemá valného smyslu, otevřený konec, kdy se pachatele vlastně nedozvíme, pak je to slušná kriminálka. Obsazení je především slušné a s tím souvisí i herecké výkony. Na druhé straně není případ vyřešen a podle mě je film zbytečně natažený. Milan Kňažko jako šéfík odříkává zpaměti text bez jakéhokoli náznaku emocí a oba policisté se postupně dostávají do problémů proto, že vztáhnou ruku, nebo spíše pěst, na někoho z podezřelých. Objevil jsem též jednu chybu. Když se reportérka krátce po vraždě ptá Pavla Nečase před podnikem, co říká tomu, že majitelka byla zavražděna a její muž, když to zjistil, dostal infarkt, je to nesmysl. V té době je totiž známý přesný opak. Lékařka z onkologie volala zavražděné, že její muž zemřel, alespoň to tvrdí kriminalistům. Vcelku normální krimi film, který vyčnívá pouze obsazením. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že co jsem přestal koukat na seriály, tak moc detektivek nevidím. Ale tahle se mi zdála dobrá. Režisér si neustále hrál s obrazem, takže se pořád něco dělo. Když byla hlušší místa v jednom záběru, byly na obrazovce ještě další dva. Herecká sestava předváděla solidní výkony a napsané to bylo také netriviálně. Nebylo to zrovna dokonalé, ale poctivé řemeslo určitě. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se na ten film kouknul jen kvůli poslední (nebo předposlední?) roli Vladimíra Dlouhého. Nakonec jsem byl celkem příjemně překvapen. Jako televizní kriminální příběh to nebylo špatné, samozřejmě tomu pomáhaly herecké výkony hlavních rolí vyšetřujících policistů v podání bratrů Dlouhých. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Filmovalo se v Brně a ve Znojmě. (M.B)

Reklama

Reklama