Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavné večerné športové spravodajstvo verejnoprávnej Českej televízie. (oficiální text distributora)

Recenze (144)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Nedovedu si představit lépe zpracovaný pořad. Kvalitní moderátoři, na kterých je vidět, že svou práci ovládají dokonale, nám každý den podávají informace ze sportu. Mám jen dvě menší výtky. Chci méně atletiky, cyklokrosu a krasobruslení, protože to jsou sporty, které dukláka nebaví. A více informací z 1. hokejové ligy. Takže Vojto, jestli to čteš, zkus nad tím prosím zapřemýšlet:-) O tom, jak budu hodnotit, jsem nepřemýšlel ani minutu. A ten kdo nedává pět hvězd, tak ho sport asi moc nebaví:-) ()

closed.eye

všechny recenze uživatele

Vysvětlí mi někdo, proč ve FILMOVÉ databázi dochází k hodnocení TV pořadů? Jev, kterej nechápu. V minulosti jsem nějaký pořady ohodnotila, sypu si proto popel na hlavu a slibuju, že už to nikdy neudělám, protože si myslím, že profily pořadů snižujou úroveň serveru - očekávám od něj zkrátka zaměření výhradně na film, maximálně seriály... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Bývaly doby, kdy BBV bylo něco úžasně informativního, báječného a pro sportovní fanoušky nezbytného. Dnes, v roce 2012, po změnách v ČT, bohužel jeden z pořadů, jehož úroveň klesla na minimum. A smutné je, že na Markíze se ve Športových novinách člověk dozví daleko víc a dokonce i z českého sportu, zatímco u nás se o slovenských úspěších můžem nechat jenom zdát. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jediná sportovní relace, kterou má smysl sledovat, protože se na ní podílí lidi, co mají co do činění se sportem. Člověk by řekl, že to bude samozřejmost, ale třeba Poulíček s Tittelbachem se k tomu dostali tak, že NOVA tenkrát hledala dva sporťáky a přihlásili se jim celí dva lidé. Hádejte kteří... A ruka byla v rukávu. 95% ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Nejlepší zpravodajský sportovní pořad u nás. Vadí jen to, že se upřednostňují sporty u nás sice populární, ale za hranicemi po nich neštěkne pes (typicky florbal). Jenže o tom, co je populární, do značné míry rozhoduje právě televize, takže se ocitáme v bludném kruhu....ale sympatičtí moderátoři moje chmury vždy rozptýlí. Horší je to někdy s kvalitou příspěvků, proboha Oto Ćerný, pošli chlapce na povinné pravidelné kurzy češtiny! a taky nasaďte zpět originální znělku, ta je totiž nejlepší! ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Většina původních starých reportáží je nenávratně ztracena - zplesnivěla a byla skartována. (sator)
  • Po autorovi původní znělky bylo nutné značně pátrat, než se podařilo zjistit, že jím byl Štěpán Koníček. Znělka je neuvěřitelná tím, že jako jediná zůstala na obrazovkách od roku 1956, přestože později mírně upravená. (sator)
  • V roce 1980 dochází k přejmenování pořadu, slovo „vteřiny“ nahrazuje „sekundy“. Z důvodu změny názvu přijetím systému jednotek SI („Le Système International d'Unités“) roku 1974. V lednu 1993 se Česká televize vrací k tradičnímu názvu se slovem „vteřiny“. (sator)

Reklama

Reklama