Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (687)

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

Černá kronika na Nově, která dokáže sehnat hromadu neštěstí i ve špatných dnech, kdy nikdo nikoho nezabil, nikdo nic nezpronevěřil a nikdo nikde neraboval. Nicméně nováckým zprávám bezmezně věřím zejména od doby, kdy jsem asistoval u rutinního zákroku hasičů a pak jsem se ve večerní reportáži mezi přidanými plameny a dýmem ani nemohl pořádně najít. ()

Fallen_One odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle snad ani nezaslouží komentář. Neprofesionální přístup, to jejich směšný tykání reportérům, debilní témata zpráv, neuvěřitelně propagující pozitivní diskriminaci, selhávající technika, rádoby vtipnost přiblblých komentářů, zvířátka na konci no cement a to jejich neustálé "zůstaňte s námi"...co na to říct. Je prdel to sledovat, jak moc je to neobjektivní, blbý a přemrštěný. ()

Reklama

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Mediální manipulace překračující všechny myslitelné meze, absolutní hodnotová negace nastaveným rastrem zločinů, nehod, neštěstí atd., zkoncentrovaných do cca dvaceti minut, mediální hyenismus, publicistika sloužící lobbingu a maximalizování sledovanosti, přibarvování zpráv, novácký plíživý bulvár sofistikovaně rámovaný aluzí v názvu k předlistopadovým smutně proslulým Televizním novinám, výkladní skříni komunistické státní propagandy... Horší než odpad... ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň jedno rozčtvrcené či jinak umučené zvíře denně, aspoň jedno týrané či sexuálně zneužívané dítě, přepadený či podvedený senior nebo jiný bezbranný tvor. Zkrátka diváku, jsi dobytek a gauner. A pokud ne, boj se ve dne v noci, protože takoví jsou všichni ostatní. Tedy kromě našich dokonalých politiků, zejména těch, co nám zrovna vládnou. Jděte se vycpat, TV Novo! ()

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem nikdy neměl v úmyslu tuto píčovinu hodnotit, poněvadž se mírně řečeno štítím bandy bezmozků, kteří si představují seriózní novinařinu tak, že na úvod dají reportáž o maličké Eržice, které bílý kurvy rozdupaly čórovanej ajfoun napadrť a během srdceryvný písničky vám přes třičtvrtě obrazovky vylepí číslo účtu, uprostřed vyzkouší dotovanej experiment o tom, co nečekaného se stane s vodou v minusových mrazech a nakonec vám pustí radostnou zprávu typu "zraněnému jezevčíkovi se narodilo dvaadvacet štěňátek, o které se stará slepá panda". Jaké ale bylo moje překvapení, když jsem nedávno prolézal web o prudkých jedech a narazil jsem na reportáž Ládi Hrušky a jeho novou rubriku Levně a chutně, kde tento debil s grácií sobě vlastní brilantně konkuruje mistrovi ve výrobě chemických zbraní, Jiříkovi Babicemu, kterého z prdele vysrala stejná televizní stanice! Když jsem viděl, jak Láďa připravoval chipsy z odporných kuřecích kůžiček a pak tuto sračku, kterou bych se styděl otrávit i krysy, prezentoval jako své kulinářské veledílo, poblil jsem nemilosrdně všechno v okruhu dvou metrů, což byl laptop, stůl s večeří a nicnetušící dítě. A jelikož není možné, aby se výše IQ pohybovala v záporných hodnotách, jsem přesvědčený, že pan Hruška nám vědomě dělá z nesvéprávných vrahy a pomaličku připravuje genocidu v přímém přenosu. Někdo by měl zakročit! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V neděli 23. 3. divákům představila TV Nova nové zpravodajské studio, grafiku, znělky a logo Televizních novin. (xrubesd)
  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)

Reklama

Reklama