Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

H34D 

všechny recenze uživatele

Již po několika prvních dílech jsem vypozoroval, že někdo konečně přistupuje k publicistice tím správným způsobem. Bez hodnocení, emocionálního zabarvení, manipulace i neadresného mlácení prázdné slámy. Speciálně oceňuji, jak pečlivě se dokáží moderátoři na některé náročnější interview připravit a jak pichlavé a trefné otázky dokáží svým protějškům položit. Je smutné, že místo, aby na publicistické scéně bylo DVTV normou, jedná se pouze o světlou výjimku. 8/10 ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

O DVTV je všeobecně známo, že je silně prounijní, zaujatá, jednostranná, manipulativní a zaměstnaní prodejní pressstituti (výkvět to žurnalistiky) při rozhovorech oplývají značně nedemokratickými manýry, občas to připomíná a je to rovno honu na čarodějnice. Navíc ta nosatá jedovatá rebeka je ve značném střetu zájmu jakožto členka správní rady pražské pobočky organizace Open Society Fund miliardáře George Sorose, tady se neutralita vylučuje! Už dávno je jasné, co je Kabalo/Séréšova DVTV za žumpu, hlásná to trouba OSF, mezi moderátory je to samej nosatec, podle, ovoce jejich, poznáte je. A tady to vysoké hodnocení? To značně vypovídá o tomto národu, lidi mdlého rozumu, absolutně neinformovaní, naivní, fakt k pláči. Trapnější než DVTV je už pouze xidovize ČT. ()

Reklama

filmsim 

všechny recenze uživatele

Bravurní publicistický pořad, který v našich končinách nemá obdoby. Profesionální moderátoři, skvělé nestranné rozhovory a jako bonus rozhovory Emmy Smetany v cizím jazyce, čímž se DVTV na dobro odlišila od konkurence a zprostředkovala pro diváky jedinečné a jinde neviděné rozhovory se zajímavými mezinárodními osobnostmi. Ne vždy se rozhovory nebo duely vyvedou na jedničku, avšak většinově k nim nemám výhrad. 8.5/10 ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Vynikajcí projekt, kterému fandím. Ale přece jenom bych nestrkal všechno do jednoho pytle. Je potřeba odlišit rozhovory Veselovského a Drtinové. Veselovský je neuvěřitelně inteligentní a charismatický. Vždy ví co říct, nikdy se neztrapní. O tématu a hostu vždy toho dost ví. Jde z něho respekt a vlastně i trochu strach. Grázly (Novotný, Krajčo, Ovčáček) šetřel tak brutálně, že museli po natáčení zkolabovat. Je to ale i sympatický člověk, z mnoha stránek. Drtinové podle mě trochu dělá problém improvizace. A především empatie a pochopení. Mnohdy mi připadá, že si klade ty svoje odborné otázky, ale hosta ve skutečnosti vůbec neposlouchá. Neví, na jakou osobnost se hodí tyto tipy otázek atd. Ale taky si její rozhovory pouštím a tolik mi nevadí. Jako člověk (sama za sebe) mi připadá trochu zvláštní. Takový ten prdlý intelektuál, nrbo jak to definovat. Mladý Horký je příjemný benjamínek a jeho DVTV forum je vskutku atraktivní. celkově za Veselovského a celkovou úroveň serveru Aktuálně, nemohu jít pod 5. ()

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Sem tam zajímavé. Vždycky tendenční. Snaží se to celé tvářit jako seriozní a nezávislé zpravodajství, navíc na vysoké profesionální úrovni, a ta iluze se daří celkem na výbornou. Iluze.. Především Drtinová se velmi často snaží svého "hosta" vmanipulovat tam, kam potřebuje..Veselovský z toho vychází přeci jen malinko líp.. Celkově docela bída, jenže co naplat, když je to stále asi to nejlepší zpravodajství, které máme? Smutné. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama