Reklama

Reklama

Bílý Elephant

  • USA Elephant White (více)
všechny plakáty
Trailer

Sám proti novodobým otrokářům v Thajsku. Chladnokrevného nájemného zabijáka Curtieho Churche v Bangkoku osloví neznámý zákazník, který mu dobře zaplatí, když zlikviduje členy gangu provozujícího obchod s mladými děvčaty. Kdysi prý unesli jeho dceru a přinutili ji k prostituci. Pro Churche je to práce jako každá jiná, brzy však zjistí, že celá věc je náročnější, než se původně domníval. Zastavit se však už neumí a za svým cílem jde bez milosti, jako by najednou nesnesl pomyšlení, že je ubližováno nevinným. Snad to způsobila i mladičká prostitutka Mae, která ho na jeho nebezpečné misi doprovází. Když dívka beze stopy zmizí a Curtie se ji snaží znovu najít, je šokován pravdou o jejím osudu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

bourec 

všechny recenze uživatele

Když sem objevil tenhle film,a v kolonce režisér bylo jméno Prachya Pinkaew,byl sem docela natěšenej.Ong-bak byl sice co se týče příběhu hodně průměrnej,ale ta akce byla naprosto neuvěřitelná,dokonale akrobaticky našlapaná,že sem jen čuměl.Ale elephant je spíš malinko pod průměrem.Akce děsná,příběh tuctovej,a herecky,hlavně díky tomu bezvlasýmu pitomcovi,hodně podprůměrný.A hrozně mě mrzí,že v tomhle se utápí můj oblíbenec(hlavně díky Rozsudku smrti)K.Bacon,protože tady nemá co pohledávat.Možná bych s přimhouřenym okem sesmolil tříhvězdičkový hodnocení,ale debilní konec mě přesvědčil jít na dvě.30%. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

To byl porod! Přetrpěno kvůli Kevinovi; ruce pryč od téhle zhovadilosti! Fanoušky jsem varoval... Elephant White je brutální výsměch akčním filmům s tolika nelogičnostmi, že to člověka vytáčí do nejvyšší možné míry. Ke konci se spolu s rezignací dostaví i záchvaty smíchu, tak tupé to je. Hounsou a Bacon museli být více zfetovaní, než ty nebohé dětské prostitutky, když se dobrovolně angažovali v takovéhle sračce. Zatím suverénně nejhorší výtvor roku 2011, uvidíme co přinese jeho druhá půle... ()

Reklama

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Po celý film docela solidní nuda, akční scény přes pc, napětí nikde, humor taktéž.. no mohlo to dopadnout o dost lépe. Jediná věc, co film zachraňuje je příběh do kterého se ale musíte vcítit ( nějak extra vás to nevtáhne), ale hlavně konec to celé zachraňuje a vy-zdvihává z jednohvězdičkové šedi .... 55% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Zase jedna sračka, ve které se objevila jediná charismatická osoba, a to Kevin Bacon. Vlastně si to bez něj ani neumím představit. Logičnost jednání a loajálnost některých postav, hrdinného černouška včetně, nezná mezí. Jakože s ostřelovačkou a vykosením dvou gengů obchodujících s náctiletými japonkami dostane zadostiučinění?! A ten mysteriozní podtext s čísnkými duchy byl co?! Když k tomu přičtu mnichy, kteří zde působí dost vtipně, vyjde mi skoro odpad. Ale to bych bílému slonovi ublížil. 20% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ploskonosý Nouplisák, jemuž by daleko víc slušela role amputačního chirurga ze Sierra Leone, deratizuje Bangkok od obchodníků se žlutým masem. Obchodníci jsou zoufalí, protože ho nemohou najít. Ani se jim nedivím! On dvoumetrový černoch napíchaný steroidy děsně snadno splyne v Thajsku s davem a vystopovat ho musí být jako hledat smrkový kmen v kupce sena. Přitom pokud by je napadlo vystřelit na ulici davu deset centimetrů nad hlavami, trefili by ho rovnou do srdce. No nevadí, i tak by to býval byl docela slušný, hutný akčňák, kdyby se celým filmem nepoflakovala ta ťamaská holčička, která sveřepě trousila budhistická dogmata, kdyby ten bílý slon tak přechytřele nečuměl a kdyby měl uvolněně hrající pan Slanina trochu více prostoru. Takhle má ateistický divák akorát chuť konvertovat k tomu indickému pupkáči, střelit se do hlavy a začít znovu. Nicméně hochům, kteří si na hajzl nosí pod paží místo Playboye katalog zbraní a střeliva, poskytne tento film, za předpokladu, že mají rychlou ruku, nejedno lepkavé potěšení. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Thajsku v Bangkoku. (Terva)
  • Hned v úvodu filmu můžeme v Bangkoku vidět reklamní poutač na film The Expendables (2010). (Terva)

Reklama

Reklama