Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

phoenixer 

všechny recenze uživatele

Aktualne musim hodnoceni dat z 1 hvezdicky na 5. Tahle show dostala neskutecny grady. Od koncertu Hajdy az po Prostreno. Naprosto skvele vymysleno i provedeno. Kazma si timhle ale zneprateli asi dost lidi, tak snad se mu to nevymsti. Edit 2018: tak z 5 hvezdicek jde opet na 1. Ta kauza s Leosem a totalne nepovedeny marketing ala “to bylo na dobrou vec” mu vazne nezeru. ()

asdfasdf 

všechny recenze uživatele

Je to asi první pořad, který jsem na Streamu začal sledovat. Můj první díl byl ten, kdy se Skejpr dostal do Prostřena (a tento díl byl asi ze všech nejlepší) a postupem času jsem se začal dívat i na starší díly. Musím říct, že je to velice zábavná show, ale některé věci jsou třeba přehnané (třeba výběr nového střihače) a některé díly jsou i málo uvěřitelné ('' výlet '' do Ruska) Jinak je to ale dost zábavné a většina, zvláště zvláste dílů od roku 2017, vypadá celkem uvěřitelně a jsou velice dobře udělané. Doufám, že budou i nadále vycházet SMYSLUPLNÉ díly, u kterých se nebudu muset pozastavovat a říkat si nad nimy, že je to úplně blbé a nemožné. Též se mě líbí, že v poslední době si nědělá jenom z něčeho prdel, ale poukazuje na různé problémy. . . . PS.: Jinak OMS jsem tady na CSFD hodnotil jako 4000 uživatel!!!!! : ) ()

Reklama

tehol 

všechny recenze uživatele

Jakkoli je mi postava Kazmy protivna a prijde mi strasne trapny, musim uznat, ze ta kvalita produkce je az svetova a ani mu zjevne nechybi odvaha, coz normalne za nic moc dobreho nepovazuji, ale tady je to neco, co clovek potrebuje v extremnejsi mire, proto nemohu hodnotit jinak nez hodnotim, jelikoz ackoli jsem nevidel drtivou vetsinu jeho prace, uz jen za to malo, co se dostalo az ke mne, si za ceskozdejsi originalitu tuhle dlouhou vetu a hodnoceni zaslouzi. ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele

Kazma a jeho crew mají skvělé nápady na show, které dotahují do konce. One Man Show má naprosto úžasnou post produkci, ty efekty, hudba a animace jsou prostě topka. U většiny dílů se ukáže, že to vlastně Kazma dělal kvůli dobročinému účelu, ale přijde mi, že je to tam vždycky vsunuté násilně. Ideální pořad na odpočinek a odreagování. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejednou si soudný člověk pomyslí, jestli ten "slavný" Kazma vlastně fakt něco umí. Jestli je to provokatér, (úmyslný) blb, pozér, chvástal, erotoman, kokot, trapák a výčet toho, co by mohl být, by byl jistě úctyhodný. Stejně by se tím nic podstatného nezměnilo. Kazma Kazmič, jak si obsedantně říká, by zůstal stále tím "pochybným" moderátorem ze Streamu, který tam, zřejmě z čiré nudy, zaplácne i splácne desetiminutovku se známou osobností. Důležité je poznání, že se z toho "randevous" vlastně divák nic nedozví a je to v podstatě celé o píčovinách. Ano, Kazma to shodí do své mimořádně osobité roviny, kdy ho vlastně nebaví vést tradičně upjatý rozhovor o pracovních i kariérních úspěších pozvaného hosta, ale že zkrátka a dobře musí neustále pičovat. Jeho vlastně ani odpovědi nebaví, na běžném formátu rozhovoru jeho pořad nestaví. Je to vše posazené do roviny antitalk-show, do které jde každý host na vlastní nebezpečí. Kazmova síla je v cílené provokaci, ostatně v tom je kadet, a nic si nenalhávejme, každý čeká, co se ve studiu, případně mimo něj, posere, co hodí Kazma přes"hranu" a tím pádem vzrůstá šance, že host je vyveden z míry, a v tom lepším případě se naštve, v tom horším odejde. Moderátor přesně ví, jak zapůsobit, avšak občas tlačí poměrně méně přizpůsobivého hosta až moc křečovitě do kouta. Výsledkem je třeba i nevtip, což v Kazmově případě není žádný problém. Je neochvějně přesvědčen, že je za každou cenu vtipný. Dost záleží, kdo mu do studia přijde. Pokud je to někdo hodně respektovaný, je s Kazmou poněkud zle, protože ten se rozmýšlí, jestli takového váženého hosta rozhodit a znemožnit. Tím vznikají poměrně nudné díly, které dohromady nic zvláštního nepřinesou. Pak je však kategorie kontroverzních a nebo nějakým způsobem zajímavých hostů. A to je přesně Kazmova parketa. V tu chvíli se z něj stává nezvladatelný živel, který má jediný cíl a to dostat "vypečeného hosta do úzkých, vypreparovat ho, tímto tahem se většinou k divákům dostane nějaký výborný díl, který fakt baví. Kazma zřejmě nikdy nepřejde práh svého stream působiště, a pokud zůstane ve formě a nebude ze sebe dělat vědomého trapáka, ale trapáka, co umí pobavit, tak je jeho moderátorská disciplína tou hlavní atrakcí na show pouti. 60% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)
  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)

Reklama

Reklama