Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela se mi zamlouvají píčovinky a podrazy, ve kterých se Kazma vyžívá, a tak jsem si tento film nemohl nechat ujít. Nepatřím sice mezi skalní fanoušky, kteří dychtivě a nadrženě očekávali premiéru, nebo se měli touhu jako ovečky zúčastnit jeho soutěže. Moje prvotní očekávání brzy srazily poměrně negativní ohlasy, a tak v den zhlédnutí jsem měl prakticky nulová očekávání. Film jsem si nakonec užil. Kazma je ve své disciplíně a svým vlastním světě mistr. Dokáže vymýšlet všemožné vylomeniny, které se mu finančně neskutečně vracejí. Nápad s kontejnerem a svým autem byl boží a velmi mě bavilo sledovat okolnosti kolem tohoto projektu, které tvoří drtivou většinu tohoto filmu. U toho jsem se nenudil snad ani vteřinu. Jen mě absolutně nebavilo sledovat romantické chvilky s jeho láskou. To jsem trpěl a přišlo mi to ve filmu úplně o ničem a navíc. Velmi atypický film, ale vlastně jsem něco v podobném duchu trochu čekal. [80 %] ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

V dávnych časoch, keď sme všetci používali hlášku "catering za 300 000" nás nikoho ani len nenapadlo, že to tento klučina s okuliarmi dotiahne na veľké plátno, kde spraví to, čo vie najlepšie: porábku na dve republiky. Samozrejme, že príbeh je vymyslený, čo však vymyslené nie je, je zisk z kín a následná reinvestícia a nová porábka. Takže, týmto filmom nič nekončí, skôr všetko začína. Kam sa to dá ťahať? Túto otázku som si kládol pri každej OMS a vždy sa to niekam posunulo, toto nie je výnimka. Kazma natočil a vypustil projekt, na ktorý môžete pozerať z rôznych uhlov. Za mňa to funguje ako heistfilm, funguje to ako komédia, funguje to po technickej a vizuálnej stránke, ale hlavne, stále to funguje ako OMS. Po záverečných titlkoch, myslím po úplne záverečných titulkoch (nakoľko tam je schovaná medzititulková scéna) som ešte chvíľu sedel a rozmýšľal, ako veľmi nás všetkých divákov porobili a žasol som nad tým. A presne takýto pocit mám pri každom OMS. Každá scéna, každý obraz, každý záber tu musel byť vypiplaný do detailu, lebo inak to táto crew ani nevie. A preto, s čistým svedomím 5 z 5 (CC, Vivo, premiera) ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Kazma skutečně přepsal dějiny. Natočil nejfádnější film všech dob. Nejvíc fascinující na tom je, jak moc se to vyhýbá jakékoliv lidskosti a zranitelnosti - na cokoliv se dá říct, že to je parodie, nadsázka, satira. Film, který si ani není schopný sám za sebou stát. Prostě celovečerní reklama na Kazmu. Film pro ty, kteří se na chodníku zastaví u cizího luxusního auta, udělají si s ním selfie a postují ji na Facebook. Není to absolutní katastrofa - Kazma se obklopil schopnými lidmi, kteří ví, jak stlouct dohromady film. Jediný problém tedy je, že to o ničem není. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chápu, že mnoho lidí je naštvaných, čekali zkrátka něco jiného než opravdu film. To mystérium bylo tak velké, že to do kin nahnalo opravdu obří počty lidí (sám jsem toho byl svědkem v krajském městě) a všichni zkrátka trnuli, co to bude, jelikož indicií bylo málo a samotný trailer neřekl nic. Sám nejsem z výsledku nijak extra nadšený, tenhle kinozážitek je důkazem toho, že Kazmův koncept fungoval lépe jako kratší a údernější formát, možná to jen před lety Kazma až tak moc nepřeháněl a bylo to zas něco nového a neokoukaného. I tak však za mě naprosto akurátních 7/10, i když mi to přišlo místy celkem zdlouhavé, své momenty jsem si našel a jsem rád, že tyhle eventy existují a naženou do kin diváky. Jen je to jeden z těch případů, kdy ticho před bouří bylo vlastně příjemnější zážitek než samotný film v kině. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem film provokativnejsi a rebelstejsi. Jsou to takovi beckovi Danyho partaci. Kazma Kazmich si s publikem hraje jako kocka s mysi.  A neni dobry herec. Originalni zapletku tu nenajdete. Snad jen krome smysleneho nataceni valecneho dramatu Tajny prikop.  Je tu velka vyprava, ktera se povetsinou hodne nadre. A modni zcizovani s mnozstvim vysvetlivek. Do kina je dobre si vzit tuzku a papir. Libyly se mi nezname herecke tvare. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • V úvodní scéně, kdy kamera prolétá prostory luxusního večírku, je Kazma na dvou místech zároveň. Točilo se na jeden záběr a vše je bez střihu. Kazma musel sprintem přeběhnout přes celé zadní nádvoří do auta a u toho se svléknout, než tam dorazila kamera. (griph)
  • Náklady na film se podle producentů vyšplhaly na astronomických 72 milionů korun. (Gamar)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama