Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přísně utajovaný projekt, na kterém Kazma a jeho tým pracovali přes 4 roky, vstupuje historicky poprvé jako ONEMANSHOW v celovečerním formátu do kin. Unikátní film mění dosud zaběhnutá pravidla kinematografie a jako jediný na světě bere diváky za hranice filmového plátna do opravdové reality. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Kazmu jsem nidy nijak nesledoval. --- Tímhle chci jenom říct, že jestli mě někdo obviní, že jsem jenom cápek, co když uvidí na ulici drahý auto, vyfotí se s ním a postne fotku na sociální sítě, tak budu fakt nasr*nej. A navíc, co to je za blbost, fakt někdo myslí, že by mě, patnáctiletýmu cápkovi, co se dokáže vybourat i na sedmi metrech s motorkou jedoucí na jedničku tak, že pak čtyři dny nemůže chodit, někdo uvěřil, že vlastním drahý auto? každopádně te´d k filmu. Který jo, existuje. A já mu uděluji čtyři hvězdy. Proč? se nyní doazjista někteří ptáte. Inu, to je prosté. Já si ten film užil a navíc jsem dostal epesní kartčiku navrh. A co je zadarmo, se má brát, teprve pak přemýšlet, jak využít (jak jsem byl mnohokrát poučen (a je to dobrá rada)). Každopádně, na tenhle film lze koukat dvěma úhly pohledu. Buďto, jako na dokument, nebo jako na film podle nějakého asi tak nějak skutečného příběhu s pár fikčními scénami. I když, je otázkou, co vše je realita a co ne. Takové docela tajemství, což? Ne, každopádně, já si myslím, že ať už na to koukáte jakkoliv, tak to je vlastně docela povedené. Jako dokumento-skrytá kamera to vlastně i pobaví všemi detaily a tak, co vše (to hovado) udělalo pro realizaci a jako film to pobaví, protože tam jsou prostě vtipné věci a vlastně to je občas i docela dobře natočené. A já si to užil. Co víc říct? Moc asi ne, protože prostě nebudu spoilerovat (jen to, že na to jděte co nejdřív a nejlépe dvakrát), jako někteří profesionální recenzenti, a udělím známku - která je ale trochu ovlivněná zdejším hodnocením (jakože je vysoká). Čtyři hvězdy! Ale na druhou stranu dokážu zcela chápat i ty, co film nenávidí a co udělují odpad!, ale na druhou stranu, tohle je fakt fan-servis movie... co jste jiného čekali? P.S. nedoporučuji kvůli velkému počtu sprostých slov a úvodu s trochou krve mladším divákům. Více ZDE: P.P.S. snad první film, který když někomu vyspoileruješ, tak tím uškodíš spíše sobě než-li jemu - a to oceňuji ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

nejsem Kazmův fanoušek a vyjma Prostřena mě jeho tvorba míjela velkým obloukem. Když se jeho film objevil na Netflixu, zvědavost zvítězila a jal sem se zjistit kolem čeho byl takový humbuk. No a dojmy jsou přinejmenším smíšené. Na jedné straně je to totiž na české poměry slušně řemeslně zvládnuté a chvílemi i dost vtipné. Na straně druhé je to celé docela těžko uchopitelné a nevím jestli to vůbec vnímat jako film a nebo jen jako dlouhou reklamu na Kazmu smíchanou s heist filmem a milostným dopisem Kazmově bývalé přítelkyni (jakkoliv mi to chvílemi nepřišlo úplně upřímné). Nemůžu říct že bych se nudil a vzhledem k nulovým očekáváním mě filmové Onemanshow vlastně celkem příjemně překvapilo, ale ta pachut všudypřítomných "ale" bude ještě nějakou chvíli přetrvávat. Tím spíš když si k tomu člověk přičte jak celá tahle šaráda nakonec dopadla dost smutně...50% ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Kazmič fabuluje příběh o nejblbějších rozchodových stereotypech, nabaluje na něj přesmažený heist film a naštěstí si tentokrát odpouští ubulené pohádky o pomoci bližním. Prachy, cype! Vo ty jde předevšim! Nemá cenu živit teorie kolem trezoru s haldou peněz, jelikož pravidla soutěže byla vypočítána jasně: troubové budou chodit na film znovu a hledat nápovědy, přičemž jim ani nedojde, že se stali účastníky sociálního experimentu s názvem "Kazma z vás dělá dementy." Až na to, že nedělá - jen toho jako schopný marketér využívá. Když je něco přehypovaným cool trendem, nechá se od toho důvěřivec oškubat velice dobrovolně. A ještě poděkuje! Mezitím jsme zjistili, že je Kazma mizerný herec a že pořád umí točit docela zábavná videa. Pokud netrvají hodinu a půl. Ozvláštnění kvazifilmovým formátem moc zvláštní není, pouze se tradiční závěrečné dojímáníčko vyměnilo za čistě filmovou pomstičku. Ergh, jenže tím pádem nemáme EMOCE! Hrdý filmař tak na závěr horkou nití přišil pár ňuňu momentek s bývalkou, utřel si slzičky hrstí jednodolarovek a zkusil se tvářit, že na ni myslel ještě dvě sekundy po poslední klapce. Takže tu máme standardně pochybnou morálku, finanční intriky jak z laciného přídavku do GTA a špetku srandy na koksu, přičemž můžeme vyjádřit obdiv - vytírat si někým s přehledem prdel a pěstovat na tom úspěch, to není jen tak! ()

LasT_Olt

všechny recenze uživatele

Kazma je fenomén, který mě z vědeckého hlediska velmi zaujal. Za první týden do kina na tento film přišlo pomalu 300 tisíc lidí, to je něco pod tři procenta populace ČR. Tyto lidi můžeme myslím zcela vážně označit za skalní fanoušky onemanshow. Tito jedinci, kteří si zaplatí za vstupenku, se dělí na dvě skupiny. Jedni do kina jdou protože očekávají super film a zážitek. Okey, prostě nemají vkus, nechme je být. Druhá skupina do kina jde, jelikož je táhne vidina možnosti výhry nějakých money, nebo třeba šance na výhru zakopaného auta. Tyhle individua bych přirovnal k fundamentálním křesťanům, jedná se totiž o lidi, kteří jsou v životě tak v prdeli, že se obrací k nějakému symbolu v domnění, že se jim dostane "divine rewardu". Jejich reakce, když potom odchází z kina jen z nějakou nevkusnou vizitkou je jasná. Nebo se třeba jenom pletu a jde jen o tak obyčejnou věc jako je hazard. Furt bych ale těch 250 kč radši naházel do matu. Předpověď budoucnosti: Za tři roky Kazma oznámí, že se v noci v posteli pomočil, jelikož se mu ve snu zjevil Kristus a pověděl mu, že je proroctví pravdivé. Oznámí, že natáčí film s názvem BlessedManShow a že pokud si koupíš lístek, dostane se ti zážitku, který v kině nekončí. Naše tři procenta poté dostanou vizitku na tajný meeting. Dojdou tam a objeví se Kazma, který řekne, že pokud mu políbí nohy a prdel, dostanou šanci vyhrát hodně peněz. Poté co rituál podstoupí, předá jim další vizitku, dá jim blessing a řekne, že prošli iniciačním obřadem a že nyní mají šanci 0,001 na výhru deseti milionu korun. Poté naplnění štěstím odejdou. A pokud se to nestane, tak to ber jako alternativní realitu! (btw. ke Kazmovi necítím žádnou zášť nebo nenávist, ba naopak, dle mého názoru je jeho schopnost totálně oblbnout lidi, prázdnými kecy o "přesahu filmu" super a malá, nějaká hodně zvrhlá verze mě ho za tohle umění i trochu uznává). ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Promo tohoto snímku je vlastně geniální. Jenže ten snímek je sám víc promo akce než film. Sebeshazující humor pomohl taky a nenudilo, ale suma sumárum jen nemastná neslaná óda na sebe, byť reklamní tah byl vlastně velmi originální... Jen otázka, jak to všechno zaplatil... A jo, po kině to stejně hodně ztratí na filmové hodnotě a nebude to mít co říct. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Mezi závěrečnými titulky můžeme vidět krátký film Tajný zákop (2023), který tvůrci natočili souběžně s tímto filmem. (griph)
  • Ve filmu je kromě šifry ukryto spousta dalších rébusů a tajných vzkazů. (griph)
  • V úvodní scéně, kdy kamera prolétá prostory luxusního večírku, je Kazma na dvou místech zároveň. Točilo se na jeden záběr a vše je bez střihu. Kazma musel sprintem přeběhnout přes celé zadní nádvoří do auta a u toho se svléknout, než tam dorazila kamera. (griph)

Související novinky

Kazmovi v kinech dochází šťáva

Kazmovi v kinech dochází šťáva

29.08.2023

Stejně, jako měl snímek ONEMANSHOW: The Movie bezprecedentní první víkend, má nyní i bezprecedentní propad. Ačkoliv tak novému snímku Kamila Bartošky aka Kazmy už nikdo nevezme rekordní český otvírák… (více)

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

Kazmův film zboural návštěvnost českých kin

21.08.2023

Snímek českého moderátora, baviče a influencera Kamila Bartošky alias Kazmy ONEMANSHOW: The Movie se stal nejúspěšnějším českým filmem v divácké návštěvnosti během premiérového víkendu při uvedení do… (více)

Reklama

Reklama