Reklama

Reklama

Hříšníci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2021), 118 h 29 min (Minutáž: 43–59 min)

Režie:

Mark Mylod, John Wells, John Dahl, Todd Holland, Stephen Hopkins (více)

Hrají:

Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan, Steve Howey, Justin Chatwin, Michael Patrick McGill, Joan Cusack, Jeremy Allen White, Jane Levy (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(134)

William H. Macy hraje Franka Gallaghera, hrdého svobodného otce šesti chytrých, pracovitých a samostatných dětí. Nejsou jako ostatní rodiny, které znáte, ale ani v nejmenším se za to nestydí... (HBO Max)

Videa (67)

Trailer

Recenze (156)

evanka 

všechny recenze uživatele

Nekorektní seriál plný sexu, hulení, chlastání a sprostých slov. Nic tady není tabu. Je to vtipné, často trochu přehnané až absurdní, postavy a charaktery dobře vykreslené a všechno to skvěle funguje. Každá z postav je úplně jiná, něčím zajímavá a je se rozhodně na co koukat. William H. Macy výborně předvádí nechutného, odporného alkoholika a trosku. Ač je to všechno vykreslené s nadsázkou, nejde seriál jen po povrchu, ale dokáže se trefit i docela hluboko, až z toho člověka zamrazí. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Výborný. Ulítlá rodinka socek, která se rve se životem co se dá, a jsou přitom vtipný, zajímavý, sexy ( Fiona) a každá postava je svá a originální. Postavy jsou největší plus scénáře, který je občas stereotypní a trochu prvoplánově šokující, což na druhou stranu generuje pořád tuny zábavy. Nejlepší postavy Lip a Debbie. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozpačitý seriál. Na jednej strane je príliš presexualizovaný, na strane druhej často veľmi vtipný. Wiiliam Macy čo by polobezdomovecký alkoholik má skvelé hlášky, hoci jeho postava by mala byť asi najviac nenávidená. Na Emmy Rossum sa skvele pozerá a jej chladná romantická línia má svoje čaro. Príliš veľa erotickosti nie je niečo, čo by tu bolo nevyhnutné. Často je to tu úplne zbytočne nasadené s cieľom pritiahnuť mladého diváka. Hlavne homosexuálne pasáže považujem za totálny rozmar a odpadový fragment. Veľkým plusom je priamočiary presun od epizódy k epizóde s nápaditými námetmi. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Plusy: Nemorální, obhroublá a lascivní, ale pořád rodinná dramedie. Občas se nebáli dotknout až tragikomedie. Nádherná Hamptonová (V). Sympotrans Trevor. Mezi: Z principu Frank (jinak okouzlující Macy), přechcávač všeho a všech (vč. gay a ex-gay aktivistů). Často ufňukaná "dobrá špatná holka" Fiona (Rossumová). Jako vždy výborná Cusacková, ovšem ve velmi bizarní roli. Romance "Gallovich" - fascinující vývoj, ale na jedné straně maniodepresivní psychotik, na druhé agresivní kriminálník. Drsná ukrajinská štětka zn. Světlana. Mínusy: Taky se na to dá koukat jako na nemístnou romantizaci lůzy. Lip (White). Ještě jsem nepřestal trnout, co vyroste z Carla. Hodnocení po 7 sériích: 78%. ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Som tak rada, že som sa na toto dala. A zároveň v rozpakoch. Ale som si istá dvoma vecami, a síce, že niekoľko tak hnusných charakterov bez štipky poľutovania, som ešte nevidela stvárnených a napísaných tak dobre. Využitie toho "zo života" je na mieste a robí to veci ešte uveriteľnejšími. No a druhá vec... že sa proste nedá nemilovať Mickeyho. A Iana. Oboch, naraz, dokopy. Prečo ich potom láska neľúbi keď oni sa tak ľúbia... ? Anyways, dávam tvorcom novú sériu na to, aby napravili to, čo výsostne posrali, seriózne, vo všetkých tých zmätkoch bol tento zmätok jedným z najkrajších. V opačnom prípade mažem hviezdy, mažem z obľúbených a mažem spomienky (muhaha, ešte to tak! Justinovu ric a Camerona Monaghana ponechám). ()

Galerie (1 782)

Zajímavosti (13)

  • Canaryville, což je místo, kde rodina Gallagherových bydlí, se nachází na jižní straně Chicaga. (michalkubat4)
  • Steve Howey měl po celou 3. sérii na noze sádru. V seriálu padla zmínka o zlomené noze, ale ve skutečnosti se herec zotavoval z přetržené Achillovy šlachy. (Pavka5)

Související novinky

Zemřela herečka Louise Fletcher

Zemřela herečka Louise Fletcher

24.09.2022

Ve věku osmaosmdesáti let v pátek ve svém domě ve Francii zemřela americká herečka a držitelka Oscara Louise Fletcher. Smutnou zprávu předal médiím její agent David Shaul s dodatkem, že herečka… (více)

Reklama

Reklama