Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou. A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův. Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která nelze čekat. Film o svobodě a touze cestovat a přitom vědět, že se máme kam vrátit. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Samohana někde v Asii, zajíci v pytli z internetu nebo slovenský Gripen? Sled historek na pofidérní kostře „oděvního“ byznysu a životního filozofování, který baví v maličkostech a zadrhává v celku. Snažím se vždy u českého filmu najít nějaká pozitiva a v tomto případě by to mohly být nezatíženost námětovými stereotypy a hudební doprovod, nicméně mám obavy, že vám v hlavě zejtra napořád nic nezůstane.. Rudolf z Frekvence 1 by si z fleku mohl střihnout roli člena balkánského zločineckého gangu s křestním jménem Predrag.. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Více takových českých filmů, prosím, ovšem s lepším scénářem. Zejtra napořád je totiž zručně natočené i zahrané vzduchoprázdno, které těží z několika "osvědčených" klišé (hlavně tedy ta hlavní romantická zápletka je hrůzná) a neokoukané věci a postavy, jež by si zasloužily více pozornosti, naopak odbývá (především tedy mafiána Jiřího Lábuse). Rudolf Havlík má ale talent. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Autorskej záměr fajn, výsledek rozplizlej do podivnýho banálního čehosi... ničehosi. Trailer (kterej si i po osmi letech dobře pamatuju!) se ukázal jako dost matoucí - sliboval vypravěčsky i formálně podstatně rozmáchlejší podívanou (která se nedostavila) s osudovým odérem (kterej se nedostavil) a motivačním jádrem (který se dostavilo částečně). Nejsilnějším elementem je nakonec jednoznačně herecká stránka. Vidět to v době premiéry, řekl bych něco ve smyslu "zejtra to snad Havlíkovi vyjde" - má zjevný ambice, tak snad nezůstane "napořád" jen u nich. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru to vypadalo zajímavě a film samotný to nakonec potvrdil. Sice má příběh pár zbytečných děr, ale dá se to překousnout. Teda pakliže Vám nevadí, že hlavní hrdina zapadne v poli u Prachatic a kamarád za ním z Prahy během chvíle dorazí. Pak za ním jezdí do Brna, do Ostravy...jak kdyby každé město v republice bylo za rohem. Nicméně natočeno je to dobře a herci mě neskutečně bavili. Doufám, že Pavel Batěk, Filip Blažek a Vica Kerekes se mi ve filmech budou objevovat častěji. Dobře se na ně kouká a ještě líp hrajou. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Na debut režiséra zcela bez filmového vzdělání opravdu velmi dobré. 3* jsou vyslovený úspěch. Samozřejmě, že by příběh šel dopilovat a pár minut by se dalo pro zrychlení tempa ještě vystříhat. Pochvalu a možná i nominaci na Českého lva za zvuk by si zasloužil zvukový mistr za mix do 5.1, který je prvotřídní na úrovni hollywoodského akčního blockbusteru. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (8)

  • Ruda z Ostravy běží za hrdinou příběhu směrem od Náměstí Svobody k Hlavnímu nádraží ulicí Masarykovou, kde zahnou doprava směrem ke Staré radnici, načež v další scéně oba přeskakují zábradlí v tramvajovém kolejišti ze zcela opačného směru od Hlavního nádraží. (velkyvezir)
  • Film se natáčel v Brně, Praze, Plzni, Českých Budějovicích, Berouně či na zámku Zbiroh. a v Hongkongu. (Zdroj: wikipedia.cz) (VášaVF)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Reklama