Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta spolužáků je pozvána na pobyt do lázní. Přitom však zažívá mnoho peripetií, vtipných situací, ale i osobních dramat. Souběžně s tím můžeme sledovat příběh mladého zlodějíčka, který nastoupí do luxusního lázeňského hotelu jako kuchař a prožije tam svou první velkou lásku, když se zamiluje do krásné pokojské. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (155)

dainio odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek systematicky ničí celý český film. Jeho společnost, která zřejmě má nekonečný kapitál, vytváří rok co rok, větší a větší paskvily. Jinak se to prostě říct nedá. Školní výlet není zrovna tím pravým názvem, který by sem pasoval. Přejmenoval bych to na "Urnové háje". Generace starých herců, kteří nás bavili svými výkony v minulém režimu, se sešla dohromady a dělá ostudu svému jménu. Bez ostychu můžeme vidět nahé seniorské zadnice, hulení v pokročilém věku, choutky na sex, obludárium hnusu apod. Celé to naprosto dovršuje do extrému hrůzy účast Jana Bendiga a dalších gayků, v čele s Hranáčem na konci. K Agátě se raději nebudu ani vyjadřovat. Já se ptám, proč ? Dokud bude produkční stáj Magnusek pořád fungovat, tak se český film, může nadýchavat, tak jak chce, ale takové filmové lejna, jej vždy zakopou do hrobu. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Eh.. co k tomu dodat. Jen má úcta ke stáří a ke všem těm hercům z nichž některé mám opravdu rád, mi brání se tu pořádně rozepsat ... A nebylo by to hezké čtení. Až zase Magnusek vezme do ruky propisku a papír, vyrvěte mu to někdo z ruky, vražte mu do ní koblihu, podejte mu velký čoko milkšejk a všichni budeme spojení... ODPAD ()

Reklama

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

20 minut během kterých jsem měla sto chutí utíkat co nejrychleji a co nejdál od kina. Ještěže to byly volňásky, protože za tohle bych nedala ani jedinou korunu a jediné, co mě přimělo tam sedět takovou dobu byl můj spící přítel vedle mě, který se probral se slovy " Tak jsem se prospal, chceš jít?" než to dořekl, byla jsem u východu. ()

netahlo odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek strikes again! A na pomoc si prizval cigana ze Superstar. Jestli nekdo tuhle obezni kreaturu zavcas nezastavi, budeme mit velky problem! Kdo tohle sledoval dele jak 20 minut, je masochista a mel by vyhledat odbornou pomoc. Mimochodem, nevedel jsem, ze se leta z Toronta primo do Pardubic :-)) ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nekolik vtipnych hlasek se ve filmu najde, nektere sceny jsou skutecne ze zivota. Vse ovsem produkovano, mnohdy katastrofalnimi hereckymi vykony (musel bych jmenovat dve tretiny hercu) a kamerou. Filmu ani nepridaji pevecke a tanecni kreace rady nasich umele vytvorenych celebrit z televiznich estrad. Dalsi z rady zbytecnych filmu, kdyz opomenu nejake prilepseni pro koncici herce... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Premiéry filmu se nedožila hned dvojice herců, která se na natáčení podílela. V říjnu roku 2011 zemřel na rakovinu Bořivoj Navrátil, který již před začátkem natáčení avizoval, že se jedná o jeho poslední filmový projekt. V únoru téhož roku odešel také Pavel Vondruška, jenž podlehl následkům pádu ve Stavovském divadle. [Zdroj: iDNES.cz] (oje)
  • Závěrečnou píseň filmu zpívá hlavní představitelka Libuše Švormová. (M.B)
  • Ve filmu se na plátně setkává Stanislav Zindulka se svým synem Jakubem Zindulkou. (M.B)

Reklama

Reklama