Reklama

Reklama

Alvin a Chipmunkové 3

  • USA Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (více)
Trailer 3

Dave, Chipmunkové Alvin, Simon, Theodore a Chipettky Brittany, Jeanette a Eleanor se rozhodnou dopřát si dovolenou na obrovské zaoceánské lodi. Dave na palubě objeví svého bývalého šéfa, který tu pracuje jako bezpečnostní agent v plyšovém převleku za ptáka. Chipmunkové a Chipettky vyrazí pozorovat dění na lodi a přitom předvádějí pořádné vylomeniny. Brzy jsou přistiženi posádkou a kapitán Dava varuje, že pokud se to bude opakovat, mohou počítat s tím, že je vysadí na nejbližším možném místě. Dave se o novou informaci podělí s ostatními, ale ti si z varování nic nedělají. Už za chvíli vymýšlí další vylomeniny a rozhodnou se pohrát si s dračím rogalem. To brzy i s veverkami odletí z paluby na volné moře a o průšvih je rázem postaráno. Dave s Ianem se vrhnou do mořských vln, aby je zachránili. Chipmunkové přistanou na ostrově, k němuž brzy doplavou i oba zachránci. Netuší, že je čeká velké dobrodružství, které by na lodi nezažili. (TV Nova)

(více)

Videa (24)

Trailer 3

Recenze (117)

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Kdyby byla kvalita stagnující od předchozích dílů, dalo by se to překousnout. Bohužel se třetím dílem upadá vše hlouběji a hlouběji do nezajímavých hlubin filmového průmyslu. Tak umělou zábavu jsem dlouho neviděl. Otřesné herecké výkony, místy nepříliš povedená animace, céčkový (už snad ani ne béčkový) příběh a žádná pointa, krom už vůbec ne směšného (snad jen v prvním díle) a trapného zařvání "Alvine!!!!". ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Pokud jste alespoň ochotní přijmout trochu dementní příběh, pořád vás můžou odrovnat písničky. Šmoulové měli aspoň docela zábavné texty (Jája!), tady jde jen o prosté zrychlení zpěvu. Kdo si myslel, že Lady Gaga nemůže znít hůř, má tu malé překvapení. Kdyby v Chipmuncích nebyl i pelikán, asi bych tyhle Vánoce nepřežila. ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Já tedy jako chápu, že je to pro dětskou cílovku a můj vlastní syn to má rád a tenhle díl považuje za nejlepší, ale je spousta dětské filmové tvorby, která je prostě dobrá. Tohle ne. To je tak neskutečně debilní, trapný a nudný film, že jsem v tomhle ranku už hodně dlouho podobný neviděl. Že z nějakého záhadného důvodu chipbuchty mluví slovensky by mi nijak nevadilo, kdyby jim ale bylo rozumět, což dost často nebylo. Tanečky a zpěvy byly prostě k zblití (honem si musím pustit nějaký bollywood, abych si spravil chuť), zápletka o hovně, postavy veskrze nesympatické (ta jeblá trošečnice měla být jako co? - Jasonu Lee jsem to docela i přál, vždycky mi připadal tak slabý a nezáživný, že se hodí jen pro role v podobných filmech). Jsem rád, že mě syn nenutí dívat se na ostatní díly. Tohle byl čistý terror. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že jenom tržby zastaví tohle krveprolití ušních bubínků. Třetí pokračování je vyloženě vysáté z předchozích dílů, že to víc pomalu nejde, ale i tak už jsem stejně moc nečekal. Za zmínku stojí maximálně ocitnutí na ostrově. Čistá hloupá komedie, která nabízí jen svoji tupou stránku a potápí se jisto jistě ke dnu filmového průmyslu. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

I do třetice se nám změnil režisér, asi trend u této série, a máme tu nový příběh s Chipmunky. Tentokrát se ocitnou v divočině. Asi každý si dovede představit, co vše se dá zažít na opuštěném ostrově. Jaká dobrodružství mohou být prožita. Jaké nebezpečí na každém metru číhá nebo jaký zážitek uvízne v paměti. Tak přesně všechno tohle Chipmunkové ani Dave neprožijí. Zatímco ostrov původně z dálky vypadá jako malý, je dostatečně velký na to, aby v něm dvojice dospělých chlapů bloudila sem a tam a nenarazila na potrhlou dospělou ženskou a její nové malé přátele. Dokonce je na něm i sopka. A právě ta nakonec představuje jedinou hrozbu, když z ničeho nic chrlí kouř, oheň a všichni hned vytuší, že nejenže vybuchne, ale zničí celý ostrov. Mezitím šestice malých veverek chodí bezcílně z místa na místo, koupe se a rozhodně jim nehrozí žádné nebezpečí. Žádná zvířata nebo cokoli. To jediné představuje kousnutí od pavouka a bláznivá dívka toužící po zlatě. Pohodovou dovolenou naruší až příjezd chlapa v plyšovém ptáku pod kterým je naostro a Davem. Ti chtějí z ostrova odjet, ale to už si holka usmyslí, že přednější je zlato. A to je tak v kostce veškerý děj filmu. Ten ale začíná na lodi, kde by se dalo vymyslet plno zajímavých situací, vrcholem zábavy (nudy) však je, že Dave upadne a na něj se vylije vše, co má na tácu. Holky si mezitím dávají taneční souboje jak v nějakém klipu a okolní cestující jim do toho infantilně tleskají a hučí jako puberťáci na střední. Nutno dodat, že se tvůrci alespoň pokusili o lehkou parodii Trosečníka, když se dívčina zpovídá několikerým míčům. Nuuuudaaaaa. Jedna z Chipmančic zase obdivuje ulovené ovoce slovy: „Můj milášek.“ Nutno dodat, že poprvé neuslyšíme žádnou celou píseň, ale jen popěvky, i tak je ale film po hudební stránce asi nejlepším. Stejně tak se nedivím vyjádření Jasona Lee, který označil toto 3. pokračování za nejzdařilejší. Tento film není zdaleka tak prvoplánový jako předchozí dva, netočí se kolem hudby jako předchozí dva, a taky změnil prostředí. Oproti druhému dílu dostal J. Lee více prostoru. Přesto se dospělí zcela jistě budou nudit. Děti se možná zabaví na pár desítek minut, ale nevěřím, že i s reklamami vydrží po celou dobu. Film mohl být dobrodružnější, zábavnější atd., ale tvůrci teda propásli velkou možnost a nepředvedli prakticky vůbec nic. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje medzititulkovú scénu. (EvilMatus)
  • Do některých kin byl film distribuován pod krycím názvem Simon, což je jméno jednoho z chimpunků. Dalším krycím názvem bylo Hairy Beast. (272827)
  • Justin Long, dabér Alvina, často během nahrávání ztrácel hlas, jelikož každý dialog museli dolaďovat, aby hlasy zněly více přirozeně. (272827)

Reklama

Reklama