Reklama

Reklama

Král Škorpion - Bitva osudu

  • Česko Král Škorpion 3: Bitva osudu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Kdysi prosperující Mathayusovo království je v troskách. Překvapivě to nebyl člověk, kdo krále srazil na kolena, ale plíživá a strašlivá morová nákaza, která si vyžádala i život jeho ženy. Mathayus se opět stává obyčejným žoldnéřem. Egyptu nyní vládne mocný král Horus, jeho mladší bratr Talus je ale přesvědčen, že králem se měl stát on. Aby mohl svrhnout krále, vydává se se svou armádou na Dálný východ pro Knihu mrtvých, kterou má u sebe bratrův spojenec, král Ramusan. Ten, aby Taluse zastavil, najímá Mathayuse a společně s ním i germánského válečníka Olafa. Mezitím Talus unese Ramusanovu dceru. Pokud ji Mathayus zachrání, Ramusan mu ji dá za ženu a s ní i celé své království. Podaří se Mathayusovi znovu získat dávnou moc a slávu? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (94)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Lacný guláš uvarený zo všetkého čo tvorcov návale inšpirácie napadlo (indické prostredie, ninjovia, rímsky vojaci, atď.). Billy Zane ako záporák si to prehrávanie celkom užíva, Ron Perlman je tu len kvôli jeho menu na obale DVD. Victor Wester v hlavnej úlohe herecky nezaujme, ale v boji je celkom uveriteľný. Bitiek ako takých je celkom dosť, ich kvalita ale zodpovedá cenovej kategórii filmu a na to že sa má jednať o boj medzi kráľovstvami, tak tie dva tucty komparzistov na bojisku pôsobia trošku smiešne. Výrazné plusové body ale dávam za tú šikmookú krásku, čo za film vystriedala aspoň tri sexy obtiahnuté úbory. 3+/10 ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč se tímhle vůbec někdo zabývá?! Hodně špatný film, hodně zlé bojové scény a velmi podprůměrné herecké výkony. Tohle je snad horší, než kdejaký 10 let starý TV seriál. Ron Perlman koukám už bere taky všechno a teď tomu nasadil korunu. Nejenom, že tu vypadá jak idiot, on i tak hraje. No a o těch ostatních nemá cenu radši ani psát. ()

Reklama

Finskej 

všechny recenze uživatele

Ha ha ha! Oproti dvojce jednoznačně pozitivum, protože alespoň sranda a svým způsobem dokonce místy náramná švanda. A mám takový dojem, že to herci vědí od první vteřiny a že je dokonce režisér v klidu nechal, aby se bavili :-) Proč? To nevím, do hlavy a rozpočtu jim nevidím. Ovšem bitvy ohadrovaného komparsu jsou *EPIC* :-) ()

johnymdoe odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsme dát alespoň jednu hvězdu,ale bohužel toto je opravdu čistý odpad. Ve filmu nebylo vůbec nic co by se dalo hodnotit kladně. Do teď nechápu proč v tom Perlman a Zane hráli a velice lituji jejich úsudku nebo těch co jim role v tomto hnusu doporučili... Zlatý první a druhý díl koproti tomuto. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Vzniklo fajn béčko, pak vzniknul nudný spin-off, pak hrozný prequel hroznýho spin-offu a teď vznikl k uzoufání nudný sequel. Victor Webster si nechal narůst vlasy jako The Rock, aby si ho někteří nevšímavý diváci chvilku spletli. Pro jistotu je na plakátu i Ron Perlman, který je s přehledem nejznámější herec z týhle sebranky. Jenže Ron se ukáže na začátku dvakrát a pak na konci, pokaždý řekne pár replik a jde zase pryč. Klasika marketingu těhlech céčkových kravin, který nejsou ani vtipný, ani moc akční. Akce tu vypadá jak mix televizního Hercula a Xeny, víc asi nepotřebujete vědět. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Původně se mělo točit na blíže nespecifikovaném místě v Evropě (pravděpodobně v Maďarsku nebo Bulharsku), ale nakonec se štáb rozhodl pro Thajsko (filmovalo se v Bangkoku a okolí). (fiLLthe3DD)
  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)
  • Ve filmu se objevilo zhruba 400 komparzistů. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama