Obsahy(1)
50 horúcich minút plných dobrých aj zlých jedál, čašníkov i flákačov, kuchynských tajomstiev... Ktorej reštaurácii pomôže legenda medzi šéfkuchármi Jaro Žídek ako prvej? Kto dostane vytúženú nálepku s jednou prípadne viacerými hviezdami? (oficiální text distributora)
Recenze (80)
Neúnavný brainwashing o nekonečném vaření a kurvení výživových hodnot jídla a oceňování restaurací, kde bych nenechal zdarma najíst ani smradlavého mongola z ulice, musel probíhat i na východ od Brna, v krajině oněch vtipně skoro-česky mluvících podtatranů. Nemáte vlastního kuchařa? Nevadí! Jebněte tam českého, a ono se to ve výsledku ztratí. Stejně se budou dokola řešit úplně stejný hovna a ještě po vzoru české produkce se vypípají všechna sprostá slova, aby se při nějaké obyčejné prdeli, občas znějící píče, nekončící spršce hoven a úlevných kurev a kokotů, nějaký stále pro daný pořad nezletilý fracek v šoku nepřibarvil proudem snad ještě hnědého převařeného oběda své nedávno koupené trenky s ksichtem právě vycházející popové kvazi-hvězdy. Jestliže už jste podobná slova schopni ustát, dozráli jste patřičného věku, a udržíte tak svěrač dostatečně stažený, zahltí vaše zvukovody opět jen další ústavičné pípání u obsahu jinak zcela nezajímavého, s absencí jakékoliv přijatelné informace k výživě samotné. Celé je to pouhou kopií odpadu, která nemůže skončit jinak než hlubším odpadem a Jaro tomu napříč díly rozhodně nepomáhá. ()
Hoci Žídek vo svojej verzii Áno, šéfe! vystupuje menej konfliktne, ako Pohlreich, paradoxne som presvedčený o tom, že v civile je to oveľa väčší nervák, než Pohlreich. Fakt. V samotnej relácii je ale každopádne Žídek dosť umiernený a robí mu problém pred kamerou vystupovať "rázne" a ak je k tomu občas "donútený" produkciou (alebo kým...), pôsobí dokonca až rozpačitým dojmom, čo je dosť hrozné. Inak ale fajn, kto má tento typ programov rád, príde si vcelku na svoje. ()
O jednu hviezdičku viac práve za to, že je to bez Polreicha a jeho blbých kecov... Tam, kde sa Polreich nevie vymáčknout a preto povie Ty vole, prípadne niečo horšie, vie Žídek presne formulovať a povie len to, čo treba počuť. A naozaj sa dá odkukať, ako čo variť, a nie ako naštvať alebo rozplakať ľudí. ()
Porovnání s miláčkem národa Zdeňkem Pohlreichem se Jaro Žídek nevyhne i kdyby se rozkrájel tím nejostřejším nožem co má ve své kuchyni. A ač si oba jmenovaní po stránce kuchařské nejsou nic dlužni, Pohlreichovo televizní charisma se „slovenskému“ šéfovy bohužel nedostává a ani geniální hlášky tipu „buchty s mákem šťouraný ptákem“ z jeho úst nezasahují terč na těch správných místech. Přesto držím panu Žídkovy všechny palce, kterých se mi dostává, protože i přes fakt, že zatím vše co stačil předvést, vyznívá jako nepovedené kopie šéfa Zdeňka, působí jako velký sympaťák. ()
Pan Žídek na to jde jinak a já to oceňuji. Vulgarismy p. Pohlreicha nejdřív pobavili, ale postupem času nudí. Slovenská verze je více o vaření a méně o osobní prezentaci a show. Těm co nadávají, že to od nás Slováci okopírovali a zdaleka nemají na náš originál vzkazuji, že Ano šéfe není originálním pořadem ale formátem převzatým. Venku to fungovalo dávno předtím než jsme o Ano šéfe slyšeli. ()
Galerie (12)
Photo © TV JOJ
Zajímavosti (3)
- Jako první na 3 hvězdičky dosáhla restaurace a steak house Chilli v Galantě. (DexMASTER094)
- Jaroslav Žídek několikrát v pořad uvedl, že nenávidí kamery a že mu dělá problém se s nimi v kuchyni sžít. V několika dílech pak opravdu nehraně kameramanům vyhrožuje, ať se mu nepletou do cesty. (DexMASTER094)
- První na pozměněných 5 hvězdiček dosáhla pouze školská jedáleň ZŠ a MŠ Grösslingova - Bratislava z úplně posledního dílu. (DexMASTER094)
Reklama