Reklama

Reklama

Rychlovky Ládi Hrušky

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2014, 15 min

Účinkují:

Ladislav Hruška

Obsahy(1)

To nejlepší z receptů gurmánského experimentátora. (TV Nova)

Recenze (79)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Dávám za pět, protože na pořadu nenalézám jedinou špatnou věc: a) žádný program v televizi tak nepobaví, snad kromě volejte věštci b) je otázkou života a smrti zapamatovat si podrobně Hruškovu podobu, abychom mohli prchnout, když nás na ulici osloví a bude nabízet něco k jídlu (pokud bude stát v cestě, povoluje se úder na solar plexus) c) Hruška donutí lidi stravovat se kvalitně, neboť jim ukazuje, jezte moje blafy a budete vypadat jak já d) obezita v populaci výrazně klesne, minimálně já tedy ztrácím po každém díle minimálně tři hodiny chuť na sebelepší jídlo e) i intelektuálové užasnou nad doslova bezednou hloubkou Ládíkovy fantazie, proti jehož výtvorům je i takový dort pejska a kočičky chutnou, byť trochu nudnou a homogenní krmí. ()

Šimpy odpad!

všechny recenze uživatele

Skoro úplný souhlas se Segrestorem, až na ten závěr. Mě to totiž nebaví, ale neuvěřiteně sere a u LH vždycky vzteky bělám do ruda. A hlavně, já si uvařit umim ;-). Jinak nejhorší na tom je, že tenhle pořad lidi chcou, milujou, sledujou a Láďu obdivujou...krásný obrázek a nastavené zrcadlo české společnosti 21. století...zlatej vožralej Babica! ()

Reklama

easer07 

všechny recenze uživatele

Asi také už začnu nosit to tričko, jak měl Zdeněk, přeškrtnoutou hrušku. Doufal jsem, že tu jeho rádoby knihu by si snad koupil jen Babica, Halina a Karolína, ale on to je BESTELLER, který si koupilo 200000 lidí, kteří snad podle té kuchařské nuly vaří. Ještě, že na YouTubu jsou ty parodie, to mu vylepšuje pověst. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ladislava Hrušková je vlastně pohledná holka, co umí vařit a mrdat. A hlavně vám efektivně ušetří spoustu peněz a času za nákup potravin a trávení u plotny. Ve svém rychlokurvu vám poradí, co s jídlem, které nemůžete upotřebit. Dnes si uděláme Hruškovici. Po Praze ji neseženete, a když tak za nekřesťanské peníze, ale nás vyjdou ingredience na pár drobných. Je to jednoduché. Budete k tomu potřebovat jeden použitý primerák, ruličku hajzlpapíru, použitou vložku zbavenou křidélek, chcánky a láhev od vína nebo piva, kterou má doma opravdu každý. Postup je šíleně, ale opravdu šíleně jednoduchý. To všechno nacpete do láhve. Pokud se vám to nepodaří, nezoufejte, žádný kuchař nespadl z kulinářského nebe. Chce to cvik. Až ty ingredience narvete do flašky, tak to dejte na půl hodiny péct do trouby na tisíc Fahrenheita a skvělý moučník je na světě. Já jsem to dal chutnat celé redakci Novy a Borhyová mně to postříkala, jak jí to chutnalo. Není Hruška jako Hrdlička. Všichni v redakci do jednoho uznali, že jsem gurmánský experimentátor jak má být. Těším se na vaše reakce, vaše fotografie s tím žrádlem, i na vámi zaslané další recepty na přípravu originálních pokrmů. Podrobný recept i postup už teď naleznete na Tonda.cz. 0% ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Nějak jste se nám rozrušili, ne? Dovolte, přátelé, abych Vás upozornil na několik zjevných faktů. Závidíte Ládínkovi jeho zápal, prachy a čepičku, kterou si tak fešně nasazuje kšiltem nazad, snad aby mu nepršelo na půlky a satanský ocásek, jenž mezi nimi raší. Styďte se, vážně. Hruškin, který se dokázal popasovat se zjevným hendikepem, neboť se při každém slovu mimovolně hryzne spodní čelistí do čela, prostě frčí. A jako zasloužilý inspektor Gadget samozřejmě má(!) plné právo vyměnit tučné obnosy od konkurentů Aholdu za kariéru kreténa trošku jiného druhu, momentálně tedy vykradače recepisů od kuchtindek se skutečně prasáckou kulinářskou technikou. Snad u toho vydrží co nejdéle a nevyčmuchá svým rypáčkem další díru na trhu, kupříkladu v oblasti selhávajícího zdravotnictví. Hruškorady by mohly budoucím degeneracím zajistit vynikající péči i poté, co se kapitalistický systém zhroutí směrem dovnitř. Domácké samotrepanace lebky prostřednictvím nebozízku po velmi starém dědovi, čímž by se dalo ušetřit za brufen, že.... na hluboké rány přikládejme červy bzučivek a žížaly, rozklad těla se tím urychlí.... slabé jedince kompostujme, zajistíme kvalitní biomasu pro pěstbu angreštu, angreštovice je výborná ku promazávání jizev po neštovicích.... pečené srdce novorozence nefunguje jako substituce viagry, jde o trapnou pověru..... musí být syrové.... No, než se na tohle náš pan Parodie vrhne, dávám mu hvězdičku, abych měl kam klesat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama