Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No jo, někdy se vtip povede a někdy zase ne, ale to je prostě fakt, který se skrývá za slovem improvizace. Bohužel čím, více se na partičku dívám, tak tím více mi přijde, že těch nepovedených vtípků díl od dílu přibývá a vlastně už v té 30-ti minutové stopáži nezůstane místo pro ty povedené. Mezi moje oblíbené hry zde jednoznačně patří seznamka a párty, které mají prakticky vždy, když se na ně dívám stále stejně vysokou úroveň. Bohužel režii přijde jako vtipnější varianta nasekat tam místo toho operu, popřípadně jazzík, nejlépe však oboje zároveň, které si mohou bez studu určitě okamžitě podat ruku s trapností. Dost zásadně mi celý dojem kazí hudební doprovod Marián Čurko, který každý díl neváha obléct se do toho nejdebilnějšího kostámu, který má zrovna po ruce. Zatím jsem pravidelným divákem, ale není od věci si položit otázku: ,,Na jak dlouho?" 2* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Igor Chmela je Bůh! Je fakt, že je ten pořad kvalitativně a zábavně dost hodně rozkolísaný (např. veškeré hudební scény a hry přeskakuji), něco je křeč a nuda, něco mi naopak trhá rodidla i s bránicí. Co mě ale na pořadu sere nejvíce je Čurko, to je prostě největší trapák, jakého jsem na TV obrazovce dosud viděl. Škoda, že kluci mezi sebe natrvalo nepřibrali Táňu Vilhelmovou, protože ta, když jim zaskakuje nebo je jako host, je skoro všechny strká do kapsy. 3,5* ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Bože! Tahle parta trapáků si našla další zoufalce do teamu a po Tele Tele se vrhli na další TV SHOW! Nechápu Sokola, nechápu Chmelu... co tyhle dva spojilo s těma ,,príma buranskejma klukama'' Geňou a Suchošem a hlavně jejich trapným často fekálním humorem opravdu nechápu... Nechápu ani 71% hodnocení tohoto pořadu a tudíž nechápu ani to na jakou úroveň humoru jsme se dnes v TV dostali.... Jen vědomí, že tahle -- he he he partička - improvizuje (a holt občas se skeč zkrátka nezdaří) mě nedonutí dávat tomu několik hvězdiček.. Já osobně prchám.... ODPAD! ()

juta 

všechny recenze uživatele

Konečně něco, na co se dá v dnešní televizi dívat a vybuchovat přitom smíchy. Ano, bez Suchánka a Genzera by to možná takovou odezvu asi nemělo, ale i Sokol a Chmela tomu dávají své kouzlo a nyní si nedokážu představit jiné obsazení v naší Partičce. Ze začátku se mě nelíbil slovenský moderátor, ale postupně jsem si na něj zvyknul. Měl jsem možnost tuto partičku vidět 2x naživo, jednou ještě s Ondrou a podruhé už s Michalem Novotným a v obou případech to bylo skvělý. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Česká je o proti Slovenský totální nářez, možná to je tím, že na Slováky moc nekoukám. Tohle složení je šíleně skvělý, hlavně Suchánek ( Tříhlavý drak, krteček nebo E . T. ) - Ondra Sokol mě taky dost baví ( Rambo ).. Nejslabší je asi Igor Chmela, kterej nedostává moc prostoru, ale když se dostane ke slovu, tak to stojí za to. Marian Čurko ( DJ ) má cool kostými. Česká partička má fakt gule! 98% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Nesestříhané hry, kde hádá většinou Richard Genzer, mají povětšinou cca 90 minut, ovšem někdy se hádání může protáhnout i na mnohem déle. (DexMASTER094)
  • Richard Genzer se v roce 2011 vsadil, že pokud bude mít facebooková stránka pořadu 100 tisíc fanoušků, na veřejnosti zatančí v tangách u tyče. A co slíbil, to dodržel. Úplně stejná sázka se opakovala v roce 2012, když facebooková stránka získala 200 tisíc fanoušků. Tentokrát v tangách vyskákali na křižovatce z dodávky společně všichni protagonisté. (VSVB)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama