Reklama

Reklama

Sviňák

  • Velká Británie Filth (více)
Trailer 1

Hlavní postava - skotský zkorumpovaný policista Bruce Robertson - je posedlý sexem a kokainem. Měl by vyšetřovat vraždu, ale překáží mu vlastní podivínství, zvyk zahrávat si s kolegy a navíc opravdu miluje ženy. O Robertsona se stará jeho part´ák Ray Lennox  a šéf Bob Toal. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (607)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pominu-li souboj DiCaprio vs. McAvoy, tak Sviňák u mně vítězí na Vlkem z Wall Street. Schůdná stopáž, padnoucí sountrack a hlavně gagy, u kterých jsem se ne jen pousmál, ale plnokrevně vysmál. McAvoyův xicht mi sem zas až tak nesednul, ale uznávám, že Robba zatvárnil dostatečně odpudivě a zvrhle, takže za mě spokojenost veliká. Jon S. Baird vtiskl filmu punc špičkové komedie díky několika výtvarně nezapomenutelným scénám, za což já platím zlatem. Samozřejmě nemusím dodávat, že se jedná o komedii pro dospělé, která se veze vedle fetu na ústředních pojmech od M (mrdání, masturbace, mimóza). "Christ, I never thought I'd see the day when I left a knocking shop with more spunk than I came in with." Sada! 90% ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Sviňák je dosti pozoruhodný film a jsem moc rád, že jsem měl možnost ho v rámci ČSFD projekce zhlédnout. Škoda jen, že v průběhu stopáže působí, jako by se nemohl rozhodnout, bude-li černou, nekorektní, nemorální komedií nebo psychologickým dramatem. Nebo něčím mezi tím. Což mi výsledný dojem z něj poněkud kazilo. Škoda toho, neb většinu filmu jsem se smál, atmosféra dobrá, soundtrack (jak výběrem písní, tak instrumentální hudbou) vynikající, vše zabaleno v jednom krásném skotském balení s hereckým koncertem Jamese McAvoye s fekálním vousem, kterého si díky tomuto filmu začnu více všímat... 80% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $8,255,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ už keď som videl ukážku som bol dosť na vážkach čo to bude zas za dokonalý čurbes a film ma samozrejme pekne po anglicku znechutil, krása tie zdeformované anglické ksichty /25%/ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Divné, ujeté, hnusné, ovšem dobře natočené a sestříhané do podoby absolutně depresivního krimi thrilleru, který sice jede od začátku v přesně dané linii, ovšem nakonec vás rád vyvede z omylu způsobem vlastním jak Jamesi McAyoyovi, tak S. Bairdovi. Právě McAvoy se totiž jako správný skot do své nesympatické a nevkusné role, po sexu toužícího, feťáka absolutně vžil a svůj talent využil jako snad nikdy dříve. Tato volba mě sice překvapila, ovšem naprosto mě utvrdila v tom, že vycházející hvězda McAvoy zvládne každičkou, nejen hereckou, polohu...75% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

McAvoyova one-man show. Film samotný je sice chvílemi tak šílený a ulítlý, až se se skoro rozpadá na slepenec více či méně povedených scének. Právě díky výtečnému výkonu James McAvoye a vývoji jeho postavy to však i přes jisté neduhy zatraceně šlape a klidně byste si tuhle prochlastanou a prosouloženou anarchii dali hned znova. Jon S. Bairda se vyplatí sledovat. 70% ()

Galerie (76)

Zajímavosti (14)

  • David Tennant původně přijal nabídku zahrát si postavu Petera Inglise. Bohužel se změnou data natáčení musel od projektu odstoupit kvůli jiným povinnostem. (Cheeker)
  • James McAvoy má schopnost zvracet podle své vůle. Díky tomu ve scénách, kde je Brucovi (James McAvoy) zle, zvracel McAvoy doopravdy. (Cheeker)

Reklama

Reklama